Rietveld Kunstbemiddeling
(success)

  Rietveld Kunstbemiddeling

  Sinds kort lid van BC Steenwijkerland. Wij willen ons graag aan u voorstellen:
  Ton en Ria Rietveld, organiseren voor het twaalfde jaar bij De Pol: ‘Expositie Beeldschoon’ aan de Löhnislaan 4.

  expositie

  Hoe is het allemaal begonnen?
  In 2006 kochten zij een boerderij bij De Pol met 6000 m² tuin en bijgebouwen. Er werd veel geschilderd en verbouwd. De tuin werd heringericht. Met veel borders. Planten en bloemen die een mooie achtergrond geven voor de beelden. De 3 bijgebouwen werden omgebouwd tot galeries. In de  tuin kwamen ook sokkels van gebruikte materialen om beelden op te plaatsen. Ook de sfeervolle vijver maakte plaats voor waterbeelden. Ton & Ria mogen terug kijken op 12 prachtige intensieve jaren. Jaren van veel kunstenaars in binnen- en buitenland zoeken en ontmoeten. Kunstenaars die de afgelopen jaren een grote diversiteit aan mooie kunstobjecten hebben gebracht. Met veel bezoekers kennismaken en samen genieten en praten over de tuin en de geëxposeerde kunstwerken.

  ‘Expositie Beeldschoon’ heeft zich de afgelopen 14 jaar onderscheiden in professionele kunst van bijzonder hoogwaardige kwaliteiten is uitgegroeid tot een gerenommeerde Beeldentuin en Galerie.

  Van 12 mei t/m 17 juni exposeren bij De Pol 35 Internationale professionele kunstenaars circa 250 figuratieve en non-figuratieve binnen- en buiten beelden, schilderijen, wandobjecten en sieraden. Een expositie met veel nieuwe kunstenaars en nieuwe kunstwerken. Grote diversiteit aan kunst zowel voor binnen als buiten. Men kan in de tuin dwalen langs de schitterende kunstobjecten en de grote diversiteit aan stijlen, materialen en technieken bewonderen. In de tuin vindt men diverse zitjes om heerlijk te genieten van de kunst in de Beeldschone tuin o.a. in het ‘Kakelhok’ heeft men een mooi overzicht van de expositie.

  Sfeer, toegankelijkheid, elkaar ontmoeten en van kunst genieten, dat vinden zij belangrijk. Net als ieder jaar ontvangen Ton & Ria u persoonlijk  in een huiselijke sfeer. ‘Expositie Beeldschoon’ wil graag toegankelijk zijn voor een groot publiek. Entree wordt dan ook niet gevraagd. Het hek staat op de openingstijden altijd open voor liefhebbers van Kunst.

  Dit jaar mogen zij weer spreken van een bijzondere expositie. Met als thema: “Kunst geeft kleur aan het leven”. Dat is dit jaar de rode draad van ‘Expositie Beeldschoon’ en maakt een bezoek tot een bijzondere ervaring. In deze sfeervolle ambiance kan men met Ton & Ria van gedachten wisselen over de tuin en de geëxposeerde kunstwerken. Hoge kwaliteit van de kunstobjecten is voor hen vanzelfsprekend. Betrouwbaarheid en service vinden zij zeer belangrijk. Zij brengen immers duurzame blijdschap.

   
  U bent van harte welkom op de Löhnislaan 4, De Pol
  Open:  12 mei t/m 17 juni 2018,  vrijdag, zaterdag en zondag en 2e Pinksterdag van 13-17 uur.

  Entree en parkeren gratis. Tel: 06-30332868
  Meer info: www.expositie-beeldschoon.nl

   

  Wij zijn ook een Weldadig Oord!
  I.v.m. de nominatie van de Kolonie van Weldadigheid op de Werelderfgoedlijst UNESCO is een gedeelte van onze Beeldentuin
  van 17 juni t/m 1 september op afspraak te bezoeken. Meer info:  www.weldadigoord.nl

   

  Ton Rietveld
  info@expositie-beeldschoon.nl
  T.
  M. 06 3033 2868

  Rietveld Kunstbemiddeling
  Lohnislaan 4
  8337 KG De Pol

  http://www.expositie-beeldschoon.nl

  Rietveld Kunstbemiddeling