WERKINC
(success)

  WERKINC

  WERKINC is de arbeidsmarktspecialist die het verschil wil maken, zowel voor werkzoekenden als voor organisaties. Wij zetten ons met name in voor lange dienstverbanden, zodat werknemer en organisatie veel voor elkaar kunnen betekenen. Dáár halen wij voldoening en plezier uit. 

  Naast vacaturebemiddeling en recruitment op urenbasis zijn wij met name sterk in begeleiding. Wij ondersteunen werkzoekenden bijvoorbeeld met sollicitatietrainingen, CV-cursussen en bewustwordingstrainingen. 
  Organisaties die te maken hebben met flinke groei kunnen wij begeleiden met verandercoaching op maat, waarmee we de processen in goede banen leiden om te kunnen blijven groeien. 

  In tegengestelde situaties, zoals bij reorganisaties, bieden wij coaching op de werkvloer, zodat het achtergebleven personeel duidelijk krijgt wat er wordt verwacht en daarmee het plezier in het werk behoudt. De medewerkers die niet kunnen blijven, kunnen wij helpen met loopbaanadvies. Je ziet: als arbeidsspecialist heeft WERKINC op vrijwel elk arbeidsvraagstuk een antwoord.

  En dat alles vanuit de visie dat ieder mens talenten heeft en daarmee een bijdrage kan leveren aan de maatschappij, maar dat het in de praktijk soms lastig is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Om dezelfde reden werken we veel samen met andere zelfstandigen zodat wij altijd de expertise kunnen bieden waar u als werkgever behoefte aan heeft!

  Wij vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Bel of mail ons!

  mevrouw Marjolein Thoma
  marjolein.thoma@werkinc.nl
  T. 0521 34 52 42
  M. 06 31 90 51 99

  WERKINC
  De Bascule 28
  8332 JX Steenwijk

  info@werkinc.nl
  http://www.werkinc.nl

  WERKINC