WERKINC
(success)

  WERKINC

  WERKINC Personeelsdiensten biedt een volledig HR dienstenpakket voor werkgevers en maakt daarbij gebruik van o.a. uitzenden, detacheren, W&S en payroll plus. Onderdeel van dit dienstenpakket is bovendien dienstverlening gericht op zzp’ers, die twijfelen of ze wel aan de voorwaarden van een zelfstandige voldoen, maar ook de mogelijkheid ons gericht in te huren voor maatwerk (HR) advies of specifieke arbeidsmarktprojecten.

  WERKINC staat voor kwaliteit in ieder aspect van haar dienstverlening! Wij onderscheiden ons ten opzichte van bestaande organisaties doordat wij mensgericht zijn met een hands-on-mentaliteit, een zeer hoge mate van servicegerichtheid nastreven, zijn gericht op de lange termijn relatie en onze dienstverlening zo is geautomatiseerd dat er voldoende tijd overblijft voor persoonlijk contact.

  Wij doen dit vanuit ons kantoor in Steenwijk voor heel Noord Nederland, specifiek "de Kop van Overijssel". Wij hebben speciale aandacht voor de "Inclusieve Arbeidsmarkt" en "Social Return on Investment" en richten ons met name op ondernemers die lokaal actief en sociaal betrokken zijn.

  Wij werken vanuit de overtuiging dat ieder mens talenten heeft en daarmee een bijdrage kan leveren aan de maatschappij, maar dat het in de praktijk soms een uitdaging is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Het is ons doel als schakel tussen deze vraag en aanbod op de arbeidsmarkt een positief verschil te maken.

  mevrouw Marjolein Thoma
  marjolein.thoma@werkinc.nl
  T. 0521 34 52 42
  M. 06 31 90 51 99

  WERKINC
  Oostermeentherand 2A
  8332 JZ Steenwijk

  info@werkinc.nl
  http://www.werkinc.nl

  WERKINC