Blijham Dakwerk BV
(success)

  Blijham Dakwerk BV

  Blijham Dakwerk BV

  Blijham Dakwerk B.V. is een professioneel en modern dakbedekkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de levering en verwerking van dampremmende lagen, isolaties, bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen, EPDM dakbedekkingen, dakrandafwerkingen, dakdoorvoeren en daglichtconstructies.
  E.e.a. is in hoofdzaak gericht op zowel de nieuwbouw, renovatie als onderhoud van daken.

  Wij zijn een flexibele onderneming welke over de benodigde vakmanschap, ervaring, kennis en deskundigheid beschikken om als kwalitatief hoogstaand en tegen concurrerende prijzen in deze branche te kunnen opereren.

  Blijham Dakwerk B.V. is lid van de branche-organisatie VEBIDAK. Voor u betekent dit een extra kwaliteitsgarantie. Bovendien verplichten wij onszelf om ieder aspect van het bedrijf up to date te houden. Zowel qua medewerkers, qua organisatie en qua afgeleverd werk. Een bepaalde punctualiteit komt eveneens aan bod. Gemaakte afspraken moeten altijd nagekomen worden.

   Om ons werk te kunnen onderbouwen wordt e.e.a. samengevat in onze verzekerde productgarantie en garantie op waterdichtheid van 10 jaar; ofwel garantie op zowel de geleverde materialen als op arbeid.

  de heer Gert Blijham
  info@blijhamdakwerk.nl
  T. 0521 521 466
  M. 06 53 76 75 48

  Blijham Dakwerk BV
  Nieuwe Onnastraat 78
  8331 MC STEENWIJK

  Blijham Dakwerk BV