Moore MTH
(success)

  Moore MTH

  Moore MTH

  Wij zijn Moore MTH accountants & adviseurs. Onze 18 vestigingen bedienen ondernemers en bestuurders op de vlakken van: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen.

  Ons kantoor te Steenwijk is sinds 1978 een actieve speler in de lokale gemeenschap. Door onze grote persoonlijke betrokkenheid hebben we een snelle groei doorgemaakt. Met circa 60 medewerkers zijn we een full service financieel advieskantoor voor mkb-ondernemers en particulieren. Ook steeds meer grotere (controleplichtige) mkb-ondernemingen in de regio Steenwijkerland en Zuidwest Drenthe doen met succes een beroep op onze ruime kennis en ervaring.

  Moore MTH is van mening dat het in ieders bereik moet liggen om van iemand anders ‘de beste partner’ te zijn. Met zoveel verschillende getalenteerde collega’s in huis denken wij dat het mogelijk is om voor iedere ondernemer en bestuurder een optimaal team samen te stellen. Elke relatie moet bij zijn besluitvorming kunnen steunen op een veelkleurig MTH-team waarin kennis, vaardigheden en connecties optimaal zijn vertegenwoordigd.

   

  de heer drs. Ton Rakké
  steenwijk@moore-mth.nl
  T. 0521 - 51 29 38

  Moore MTH
  Lindehof 12
  8332 VD Steenwijk

  http://www.moore-mth.nl

  Moore MTH