Algemene ledenvergadering 2023

Algemene ledenvergadering 2023

Datum
20-03-2023
Tijd
16:30 - 21:00 uur
Locatie
Hellinga, Karenburg 12 te Steenwijk

Maandag 20 maart vindt de voorjaarsvergadering van BCS plaats. Dit keer zijn wij te gast bij Hellinga. Ondernemers van het jaar Jos de Laat en Benno Hellinga laten graag hun bedrijf aan u zien. Hellinga bestaat 70 jaar. Jos en Benno vertellen u graag meer over de historie, bedrijfsactiviteiten, uitdagingen en recente ontwikkelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwbouw van de klasseerinstallatie op de zandwinning Eesermeer. 

De circulaire wereld
Bouwen en recyclen met de toekomst in beeld. Hellinga gelooft in een circulaire wereld zonder reststromen. Dat doen zij samen met partners in de regio om gesloten ketens te vormen en bewuste stappen te zetten in duurzame processen. Hoe zij dat doen, vertellen zij graag op 20 maart. 

Waardevernietiging of waardegroei binnen uw bedrijf?
Is een circulair businessmodel voor uw bedrijf ook kansrijk? Waar zit bij uw bedrijf de waardevernietiging? En zijn er kansen voor de afvalstromen van uw bedrijf? Tijdens deze ledenvergadering wordt u in ieder geval aan het denken gezet. En wellicht krijgt u ideeën waar u direct mee aan de slag kunt.  

Diner 
Na het bezoek aan Hellinga staat er een heerlijk diner voor ons klaar. Aansluitend vindt de formele ledenvergadering plaats. 

Ledenvergadering
Natuurlijk praten wij u ook deze vergadering weer bij over alle activiteiten van de Business Club Steenwijkerland en dat zijn er nogal wat! Een greep uit deze punten:

  • Stand van zaken uitbreiding bedrijventerreinen
  • Stand van zaken RPA (Regionale Praktijk Academie)
  • Voorstellen nieuwe leden
  • Financiële aangelegenheden
  • Bestuursverkiezing

De definitieve agenda voor de ALV sturen wij u tzt toe.  
 
Programma
16.30 uur - Ontvangst bij Hellinga BV, Karenburg 12 te Steenwijk
17.00 uur - Presentatie Hellinga
18.30 uur - Diner 
19.30 uur - Ledenvergadering

Aansluitend is er de mogelijkheid om nog even met elkaar na te praten.