Nieuws

Bedrijven op de bedrijventerreinen profiteren van extra verzekeringsvoordeel

De bedrijventerreinen in Steenwijkerland hebben het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B). Het gaat hierbij om de volgende terreinen:

- De Weijert/Schaarkampen te Vollenhove
- Kanaalweg/Scheepsdiep te Blokzijl
- De Boterberg te Oldemarkt
- Groot Verlaat te Steenwijk
- Dolderkanaal/Novac/Hooidijk te Steenwijk.

Op de bedrijventerreinen Dolderkanaal en Groot Verlaat is daarnaast collectief cameratoezicht aanwezig. De Business Club Steenwijkerland heeft begin oktober een raaamovereenkomst afgesloten bij Rabobank/Interpolis. De leden van de Business Club Steenwijkerland, gevestigd op één van bovengenoemde bedrijventerreinen profiteren van verzekeringsvoordelen. Het gaat om het volgende:

1. Keurmerk Veilig Ondernemen

10% Korting op de premies voor de Gebouwen, Bedrijfsmiddelen (inventaris en voorraad) en Bedrijfsstagnatie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis (de rubrieken 1, 2 en 3 van de BCP).

2. Collectief cameratoezicht.

Bij collectief cameratoezicht wordt de korting verhoogd naar 15% op de premies voor de Gebouwen, Bedrijfsmiddelen (inventaris en voorraad) en Bedrijfsstagnatie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis (de rubrieken 1, 2 en 3 van de BCP).

3. Resultaatsparticipatie

Als er een deugdelijk collectief cameratoezicht aanwezig is keert Interpolis jaarlijks een resultaatsparticipatie uit. Deze resultaatsparticipatie wordt achteraf uitgekeerd en is afhankelijk van het totale schadebelang op de diverse bedrijventerreinen. Deze resultaatsparticipatie bedraagt maximaal 8%. Door de resultaatsparticipatie worden de jaarlijkse exploitatiekosten gedrukt. Dit komt via Business Club Steenwijkerland direct ten goede aan de deelnemende ondernemingen.

Gratis technische inspectie

Door Interpolis kan in het offertetraject een gratis risicobeoordeling worden verricht met oplevering van een preventiebijlage, afgestemd op de aard van uw bedrijf.

Gaat u nog (ver)bouwen?

Indien u als klant van Interpolis nog gaat (ver)bouwen, kunt u eveneens van ons een gratis technisch advies krijgen op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging aan de hand van uw bestek en bouwtekeningen. We houden in ons advies rekening met de collectieve beveiliging en de aard van uw bedrijf. Door de nodige beveiligingsmaatregelen direct in uw bouwplannen mee te nemen, bespaart u uiteindelijk fors op uw eigen beveiligingskosten.

U bent geïnteresseerd?

We zullen dan met u een raamovereenkomst/verzekeringsaanbod opstellen voor de deelnemers aan het beveiligingsproject /Business Club Steenwijkerland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Marcel Bos of Harnald Hoving van de afdeling Verzekeringen van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland,  telefoon (0522) 52 24 00.

Uitnodiging “Reststromen delen: bekijk het eens anders”...

  Verbinden van de Agri&Food sector en de Nederlandse kunststofindustrieIn de Regio Zwolle vinden tal van circulaire initiatieven plaats waarbij reststromen omgezet worden tot grondstof. Waar de kunststofindustrie inzet op hergebruik van kunststofafval, zet de agrifood sector in op hergebruik va... lees meer

Techniek Tastbaar

Kom vrijdag 12 oktober a.s. techniek beleven en ervaren tijdens Techniek Tastbaar bij RSG Tromp Meesters in Steenwijk Het aantal vacatures in de techniek stijgt. Dat klinkt goed! Toch blijkt het erg lastig voor de bedrijven om goede technische mensen te vinden. Leerlingen komen van jongs af aan veel... lees meer

Overijssel Onderneemt!

Inspiratie- en kennisevent voor en door de Overijsselse MKB’er Kom op maandag 29 oktober 2018 naar Hazemeijer in Hengelo voor Overijssel Onderneemt! Overijssel Onderneemt! is hét event van en voor de Overijsselse MKB’er. Met een boeiende keynote door topscheidsrechter Björn Kuipers, inspiratiesessies waarin ondernemers... lees meer

Oproep: doet uw bedrijf mee met Backstage bij… op 16 november?

Op vrijdag 16 november 2018 wordt in het kader van de Week van de Ondernemer de projectdag ‘Backstage Bij…’ georganiseerd. Tijdens deze dag nemen scholieren (middelbaar en MBO) een kijkje achter de schermen bij diverse bedrijven. Wellicht ook bij uw bedrijf? Backstage bij… Het doel van ‘Backstage bij…’ is om scholieren... lees meer

De Week van de Ondernemer geheel in nieuw jasje

In de week van 9 tot en met 16 november 2018 organiseert de Gemeente Steenwijkerland, in samenwerking met diverse brancheorganisaties en ondernemersverenigingen, ‘De Week van de Ondernemer’. Dit jaar geheel in een nieuw jasje. Groots opgezet en uniek van vorm. Dagelijks worden er diverse evenementen, bijeenkomsten en s... lees meer