Nieuws

Oproep: invullen enquete Keurmerk Veilig Ondernemen

Sinds 2013 hebben de bedrijventerreinen in Steenwijkerland het certificaat ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’ en dit keurmerk willen wij graag behouden!

Vertegenwoordigers van de gemeente Steenwijkerland, politie IJsselland, brandweer IJsselland en ondernemers hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de veiligheid op de bedrijventerreinen. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van cameratoezicht (Steenwijk), het verbeteren van het maaibeleid en de verlichting, maar ook aan het structureel bespreken van de incidentencijfers met politie en brandweer.

Het Keurmerk heeft zich bewezen als een effectief instrument om samen te werken aan de veiligheid van het bedrijventerreinen en daarom willen wij het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen “Continue Samenwerken” behouden.


Wat vragen wij van u?

Wij vragen u slechts 5 minuten van uw tijd. De werkgroep levert in samenwerking met de betrokken partners de overige inspanningen voor het behouden van het keurmerk. Uw 5 minuten worden gevraagd voor het invullen van een enquête. Op basis van deze gegevens maken wij nieuwe veiligheidsafspraken of passen de huidige maatregelen aan.

De werkgroep verzoekt u daarom vriendelijk deze enquête vóór 15 december 2018 in te vullen.

De enquête kunt u via de volgende link invullen:

https://mkbnl.socratos.net/direct/steenwijkerland2

De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven.

Als u in groten getale uw mening geeft over de naar uw inzicht te nemen veiligheidsmaatregelen ten behoeve van uw bedrijventerrein, zijn wij in staat om hiermee snel aan de slag te gaan. De werkgroep rekent op uw steun.


Informatie

Mocht u vragen hebben over het Keurmerk Veilig Ondernemen of de enquête, neem dan contact op met Henny Bekkema, Procesbegeleider MKB Nederland via 06-11351693 of bekkema@vnoncw-mkb.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

De KVO-werkgroep

 

Foto's Business Gala

Nog even nagenieten van het Business Gala? Bekijk hier de foto's. lees meer

Succesvolle eerste editie Backstage Bij..

Afgelopen vrijdag bezochten 48 werkzoekenden en bijna 300 scholieren diverse bedrijven in Steenwijkerland. Tijdens deze bedrijfsbezoeken kregen de scholieren en werkzoekenden een kijkje achter de schermen van het bedrijf.  Het doel van ‘Backstage bij…’ was scholieren en werkzoekenden kennis te laten... lees meer

Renee Rook ondernemer van het jaar

De 43-jarige Renee Rook van Rook Pijpleidingbouw uit Sint Jansklooster is de twintigste Ondernemer van het Jaar van de gemeente Steenwijkerland geworden. Dat maakte de jury vanavond bekend tijdens het Business Gala in De Meenthe.Rook Pijpleidingbouw is gevestigd aan het Heetveld in Sint Jansklooster. Volgend jaar besta... lees meer

Terugblik Business Gala

Ruim 400 ondernemers waren vrijdagavond aanwezig bij het Business Gala. Deze ondernemers waren getuige van de verkiezing van de 20ste ondernemer van het jaar: Renee Rook van Rook Pijleidingbouw uit Sint Jansklooster. Voorafgaand aan de verkiezing ging hoofdredacteur van de Quote, Sander Schimmelpenninck in gesprek met ... lees meer

Beroepenspeeddate RSG Tromp Meesters

Lijkt het u leuk om onze leerlingen te enthousiasmeren voor uw beroep of beroepsgroep en wilt u onze leerlingen helpen in het proces van keuzes maken? Geef u dan op voor de beroepenspeeddate op 7 december a.s. Tijdens deze speeddate kunt u onze leerlingen informeren over uw beroep, waarom u voor dat beroep hebt gekozen... lees meer