Geannuleerd! Bedrijvenproeverij

Geannuleerd! Bedrijvenproeverij

Datum
15-01-2020
Tijd
18:00 - 21:00 uur
Locatie
Marco van Beek en Heerlijke Huisjes

Wegens een tegenvallend aantal aanmeldingen is deze bijeenkomst geannuleerd.

-------------------------

Wat is er nou leuker dan een kijkje in de keuken te nemen bij een collega-ondernemer? Daarom organiseren wij op 15 januari 2020 een heuse bedrijvenproeverij. Tijdens de bedrijvenproeverij mag u bij verschillende mooie bedrijven in de gemeente Steenwijkerland binnen kijken en bieden wij u een uniek ‘kijkje in de keuken’.

Proeven doen we natuurlijk niet alleen figuurlijk. ………… zorgt ervoor dat er ook letterlijk sprake zal zijn van een heerlijke proeverij.

Bedrijvenproeverij
Niet alleen halen, maar ook iets komen brengen is een belangrijk onderdeel van de Business Club Steenwijkerland. ‘Verbinden van leden’ staat hierbij centraal. Bij de Business Club Steenwijkerland zijn ongeveer 225 bedrijven aangesloten. De Business Club Steenwijkerland wil een B2B-verbinder zijn, daarom is het belangrijk dat leden weten wat collega-ondernemers bezighoudt, eens bij elkaar binnen kijken en ervaringen uitwisselen. De Business Club Steenwijkerland is van mening dat juist het bezoek aan een collega-bedrijf inspireert en daarom organiseert de Business Club Steenwijkerland ‘een bedrijvenproeverij’.

Mede mogelijk door ‘ondernemend noaberschap’
Deze bedrijvenproeverij kunnen wij organiseren omdat de Business Club Steenwijkerland de ondernemend Noaberschap subsidie heeft gekregen van de provincie Overijssel.

Aanmelden

Gaat u mee? Meld u dan nu aan via de aanmeldknop. Max 2 pers. per lidmaatschap.