Business Gala

Business Gala

Datum
09-11-2018
Tijd
19:30 - 01:00 uur
Locatie
Theater De Meenthe

Het Business Gala 2018 wordt georganiseerd op vrijdag 9 november. De organisatie is weer drukdoende met de voorbereidingen van dit jaarlijkse hoogtepunt voor Ondernemend Steenwijkerland. Dit jaar een speciale editie, want voor de 20e keer wordt de Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. Dit jaar zetten we niet alleen de winnaar 2018 in het zonnetje. In deze  editie is er speciale aandacht voor alle oud winnaars van de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar’. Het wordt dit jaar net iets anders dan anders.

Na de succesvolle edities van voorgaande jaren met vorig jaar toparbiter en ondernemer Bjorn Kuipers en de zangeres Glennis Grace ligt de lat erg hoog en zijn wij wederom op zoek gegaan naar een inspirerende spreker en muzikale invulling. Wij zijn zeer verheugd u te mogen voorstellen aan Sander Schimmelpenninck.

Sander is hoofdredacteur van de Quote en presentator van het programma De Opvolgers en hij is bereid gevonden de presentatie van het gala op zich te nemen.

Het belooft een geweldige avond te worden met informatie, entertainment en een spetterend dansfeest.

Kaarten voor leden
Per lidmaatschap zijn 2 kaarten beschikbaar. Extra kaarten (t.w.v. € 50,00) zijn tegen gereduceerd tarief te verkrijgen via linda@bcsteenwijkerland.nl.

Extra kaarten, kaarten voor (nog) niet leden en overige geïnteresseerden.

Leden Business Club Steenwijkerland € 25,00 per kaart (excl. BTW)

Niet leden € 37,50 per kaart (excl. BTW)

NB de prijs is inclusief hapjes en drankjes tot 01.00 uur. 

 

Wilt u (extra) kaarten bestellen, dan kan dit via onderstaand formulier. Graag uw adres bij opmerking invoeren, omdat de entreekaarten per post verstuurd worden.

 

Business Gala