Business Gala

Business Gala

Datum
11-11-2022
Tijd
vanaf 19:00 uur
Locatie
de Meenthe

Geacht lid van de Business Club,

Graag nodigen wij u uit voor het Business Gala Steenwijkerland op vrijdag 11 november aanstaande. Het gala is het grootste evenement dat wij voor de leden van de Business Club organiseren.

Ook dit jaar is er weer een spectaculair programma samengesteld, dat u niet mag missen. Aan grote ronde tafels kunt u in de evenementenzaal van Rabotheater de Meenthe genieten van een mooi programma gepresenteerd door Alko Tolner.

Het Business Gala zal meer dan ooit een feest voor BCS-leden worden. Uiteraard is er voldoende ruimte om (nieuwe) leden te ontmoeten.

Graag tot ziens op 11 november!

Jurjen Helfrich, voorzitter BCS

Hoofdspreker Sietse Bakker
Sietse Bakker, Executive Producer European Songfestival Rotterdam en member of the European Broadcasting Board. Hij was uitvoerend producent van het 65ste Eurovisie Songfestival dat vorig jaar in Rotterdam werd gehouden.

De band Glamourama!
Deze vrolijke en professionele band zorgt voor de muzikale omlijsting van het gala.

Verkiezingen
Tijdens het gala worden de prijzen ‘Ondernemer van het Jaar 2022’ en ‘Jan Smit Startersprijs 2022’ uitgereikt. Na deze avond weten we wie Martin van ‘t Veen van Bijzonderdruk en Remko Piepers van eMeals opvolgen.

  • Locatie: Evenementenhal van Rabotheater de Meenthe
  • Aanvang programma 19.45 uur, ontvangst 19.00 uur
  • Kledingadvies: Black tie

Aanmelden
Bent u er op 11 november bij? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Er zijn maximaal 2 kaarten per lidmaatschap beschikbaar. Een kaart vertegenwoordigt een waarde van €100,-. Bij no-show zonder afmelden worden de kaarten in rekening gebracht. Het Business Gala Steenwijkerland is de feestelijke start van de Week van de Ondernemer in Steenwijkerland. Het thema van de week is Steenwijkerland Werk(t). Kijk voor het volledige programma op www.wvdo-steenwijkerland.nl