Business Gala

Business Gala

Datum
11-11-2016
Tijd
vanaf 20:00 uur
Locatie
Rabo Theater de Meenthe

Het Business Gala wordt al vele jaren met succes georganiseerd en ook dit jaar staat het gala weer op de agenda. Op vrijdagavond de 11e van de 11e alweer de 11e editie gala. Wij zijn zeer verheugd en vol trots u te kunnen melden dat wij een zeer gevarieerd programma hebben samengesteld met een zeer boeiende spreker, lekkere muziek en spetterend entertainment, 

Het thema dit jaar is

‘Hoe sterk is uw merk?’

Met dit thema gaat Marc van Eck, onze spreker deze avond aan de slag. Inspirator Marc van Eck is een kritische visionair. Hij is scherpzinnig en authentiek. In zijn lezingen en workshops gebeurt echt wat. Na een lezing van Marc hebben mensen een mening. Hij geeft energie om aan de slag te gaan en samen of individueel te bouwen aan een sterk merk.

Na dit inspirerende verhaal en een korte pauze is het tijd voor geweldig spetterend entertainment met een groot showorkest, dat al ruim 25 jaar met veel enthousiasme geweldige, muzikale en humoristische shows op de planken brengt.

Al jaren een vast onderdeel van het gala is de Verkiezing van de Ondernemer van het Jaar. Dat is dit jaar niet anders! Welke ondernemer/onderneemster volgt Bert Visscher van Visscher Holland op?

Presentatie is in handen van Alko Tolner en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Petra Schreurs en Frank Wilson.

Business Club Steenwijkerland leden ontvangen binnenkort een persoonlijke uitnodiging en kunnen toegangskaarten aanvragen (maximaal 4 kaarten per lidmaatschap) via onderstaand aanmeldformulier.

Bent u geen lid van Business Club Steenwijkerland maar u heeft zin in een geweldig geheel verzorgd avondje uit, dan kunt u kaarten a € 35,00 per stuk (all-inn: drankje, hapje en entertainment) bestellen via onderstaand formulier of info@bcsteenwijkerland.nl.