Ledenvergadering met Jan Lammers

Ledenvergadering met Jan Lammers

Datum
14-09-2020
Tijd
17:30 - 21:30 uur
Locatie
Rabotheater de Meenthe

‘Het is niet mogelijk om het te realiseren en wij realiseren het toch!’

Door de coronacrisis staan veel dingen stil of vinden aangepast plaats. Sinds maart hebben wij geen fysieke bijeenkomsten georganiseerd, terwijl wij merken dat ondernemers daar juist nu zo’n behoefte aan hebben. Daarom hebben wij gekeken wat er wel mogelijk is.

Graag nodigen wij u uit voor een inspirerende ledenvergadering op maandag 14 september met als hoofdspreker Jan Lammers! De bijeenkomst vindt plaats in Rabotheater de Meenthe en uiteraard worden tijdens deze bijeenkomst alle maatregelen in acht genomen.

Programma   

17.30                    Ontvangst met een drankje in de foyer
18.00                    Ledenvergadering met o.a. afscheid en benoeming
                           bestuursleden.
18.45                    Hoofdgerecht 
19.15                     Jan Lammers ‘het is niet mogelijk en wij realiseren het toch!’
20.00                   Napraten onder genot van een drankje
21.30                    Einde bijeenkomst

Wij hopen u op 14 september te mogen begroeten. 

jan lammers

De crisistijd zet ook aan tot innovatie. Dingen die niet mogelijk lijken, toch realiseren. Dat gebeurde ook met het naar Nederland halen van de Formule 1. Jan Lammers neemt u tijdens deze ledenbijeenkomst mee in de wereld van Formule 1, ondernemerschap en innovatie.

Wie is Jan Lammers?
Jan Lammers (1956) is een bekende Nederlandse autocoureur. Op zijn zestiende begint hij – zonder rijbewijs – met racen en wint zijn eerste race in de Groep 1 toerwagens. In de racewereld staat hij vooral bekend om zijn winst in Le Mans (1988) waar hij Jaguar de eerste overwinning sinds 1957 bezorgde.

Tegenwoordig is Jan betrokken bij de organisatie van de Nederlandse Grand Prix in Zandvoort als sportief directeur.  Deze functie is hem op het lijf geschreven, omdat hij zelf als Formule 1 coureur twee keer aan de start van de race in Zandvoort mocht verschijnen. Als Sportief Directeur is hij tevens een ambassadeur voor Formule 1 in Nederland en een belangrijke woordvoerder voor dit evenement op het circuit van Zandvoort.