Masterclass aanbesteden

Masterclass aanbesteden

Datum
27-11-2018
Tijd
vanaf 19:15 uur
Locatie
Houthandel Wicherson, Dolderweg 7 te Steenwijk

Hoe kan je als ondernemer succesvol worden in (en blijven) aanbesteden. De Business Club Steenwijkerland organiseert exclusief voor haar leden een masterclass 'succesvol aanbesteden'.

De masterclass wordt gegeven door Arnold Appelman, advocaat bij de Haan advocaten & notarissen i.s.m. Erik van der Kamp, inkoopcoördinator bij de gemeente Steenwijkerland. Tijdens de masterclass staan de volgende 3 onderwerpen centraal:

  • Hoe kom ik in beeld?
  • Hoe blijf ik in beeld
  • Hoe vergroot ik mijn kans op de opdracht?

Arnold Appelman
Na zijn studie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de University of Sydney is Arnold Appelman in 2005 begonnen in de advocatuur. Hij is begin 2006 in Zwolle als advocaat beëdigd, waarna hij in 2008 de overstap heeft gemaakt naar De Haan Advocaten & Notarissen.

Arnold is gespecialiseerd in (Europees) Mededingings- en Aanbestedingsrecht en Staatssteunrecht. Arnold adviseert decentrale overheden, sociale werkplaatsen, onderwijsinstellingen, brancheverenigingen, ondernemersverenigingen en ondernemingen over de toepassing van deze regels. In zijn advisering zoekt Arnold altijd naar de meest praktische oplossingen die recht doen aan de belangen van zijn cliënten. Hierbij denkt Arnold altijd in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.

Arnold geeft met regelmaat lezingen en workshops op het gebied van het mededingingsrecht en het aanbestedingsrecht.

appelman

Programma
19.15 uur               Inloop
19.30 uur              Start Masterclass 'succesvol aanbesteden'
21.30 uur              Napraten onder het genot van een hapje en drankje

Aanmelden
Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deze masterclass. Vanwege het exclusieve karakter van deze masterclass is het aantal plekken beperkt.