mkb-masterclass | van creatief denken naar doen

mkb-masterclass | van creatief denken naar doen

Datum
23-09-2021
Tijd
15:00 - 18:00 uur
Locatie
Kantoor BCS, Beukenhof 8 te Steenwijk

Van een probleem een uitdaging maken, verrassende nieuwe inzichten en tools om sneller tot innovatie te komen in één masterclass? Jazeker! Van creatief denken naar doen. Durf te investeren in creativiteit, want het levert vroeg of laat rendement op. Tijdens deze mkb-masterclass krijg jij praktische handvatten en leer je een creatieve oplossingstechniek. Direct de volgende dag toepasbaar binnen jouw bedrijf! De mkb-masterclass voor werkgevers en/of werknemers van Business Club Steenwijkerland is geheel kosteloos. Er kunnen 10 deelnemers meedoen, zodat de trainers persoonlijk contact kunnen garanderen (en uiteraard conform de coronamaatregelen). De mkb-masterclass is in trek bij directie/management en HR-adviseurs en managers. Uiteraard mogen ook andere geïnteresseerden meedoen. Er mag één persoon per bedrijf meedoen.

Je hoeft je als deelnemer niet voor te bereiden voor de mkb-masterclass. Je mag er helemaal blanco ingaan. Je krijgt van drie professionals in drie uur tijd training in het toepassen van creatieve oplossingstechnieken. Tijdens de mkb-masterclass wordt een probleemstelling geformuleerd. Bijvoorbeeld: hoe kan ik binnen mijn bedrijf creatief omgaan met ons personeelstekort of hoe kan ik creativiteit inzetten binnen mijn bedrijf? De mkb-masterclass heeft als doel om deelnemers vooral uit het standaard denken te halen. Je krijgt tijdens deze mkb-masterclass verrassende nieuwe inzichten: een creatieve boost voor jezelf en jouw bedrijf.

De mkb-masterclass is speciaal door creatieve professionals in samenwerking met het onderwijs voor het mkb in Regio Zwolle ontwikkeld.

 

Datum                : 23 september 2021

Locatie               : Business Club Steenwijkerland, Beukenhof 8 te Steenwijk

Tijdstip               : 15.00 – 18.00 uur

 

Aanmelden voor deze activiteit

Aanmeldingen


  • Agnes bouma - Slagerij Bouma
  • Chris Koeling - Koel ICT
mkb-masterclass | van creatief denken naar doen