Prinsjesdagontbijt

Prinsjesdagontbijt

Datum
18-09-2019
Tijd
07:30 - 09:30 uur
Locatie
Grote kerk te Steenwijk

Het Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland is 12 jaar geleden ontstaan als een reflectie op Prinsjesdag en is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende netwerk bijeenkomst voor de politiek, het bedrijfsleven en organisaties. Ieder jaar wisselt het thema en wordt er een toonaangevende spreker uitgenodigd.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR HET PRINSJESDAGONTBIJT 2019!

Het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt valt dit jaar op woensdag 18 september en vindt zoals ieder jaar plaats in de Grote of Sint Clemenskerk te Steenwijk. De organisatie bestaat wederom uit Business Club Steenwijkerland, Kennis Netwerk Steenwijkerland, Zelfstandig Met Elkaar en gemeente Steenwijkerland.

Cor Hospes
Na in 2015 spreker prins Pieter-Christiaan, Prins van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven, en afgelopen jaar Ruben van Zwieten als spreker te hebben mogen ontvangen, zijn we dit jaar zeer verheugd met de komst van niemand minder dan Cor Hospes. Het thema van zijn lezing zal zijn: “storytelling & contentmarketing”.

Cor Hospes is de Nederlandse specialist op het gebied van Storytelling en Contentmarketing.  Hij is een veel gevraagd expert in de media (o.a. FD, BNR, NRC, EenVandaag). Hij schreef verschillende bestsellers over contentmarketing, storytelling en sociale media. Hospes is een zeer ervaren en gepassioneerd spreker en zorgt voor verhalen die het waard zijn om te delen. Hij houdt niet van marketingblabla en lardeert zijn energieke relaas met talrijke voorbeelden, onverwachte invalshoeken en verrassende ideeën.

cor hospes2

We verwachten opnieuw veel belangstelling en kijken ernaar uit om samen met zo’n 300 ondernemers in gesprek te gaan.

Ontmoeten van regionale ondernemers
Steeds vaker ontmoeten ondernemers elkaar en bespreken actuele onderwerpen. ZME en BSC organiseren boeiende avonden voor hun leden en KNS organiseert verschillende workshops, om praktische kennis te delen met elkaar. De gemeente probeert zoveel mogelijk te faciliteren, zodat de workshops, informatieavonden en verschillende bijeenkomsten vanuit de netwerken KNS, ZME en BSC haalbaar zijn. De verschillende organisaties werken goed samen. Niet ieder voor zich, maar samen er tegen aan.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Het gezamenlijke ontbijt in buffetvorm vindt plaats in de Grote of Sint Clemenskerk te Steenwijk. Rondom de kerk is voldoende parkeergelegenheid. Vergeet uw parkeerkaart niet! Tijdens de bijeenkomst ontmoet u lokale ondernemers uit Steenwijkerland, bestuurders van publieke organisaties, burgemeester en wethouders, gemeenteraadsleden van Steenwijkerland, sprekers van voorgaande jaren.

Locatie: Grote of Sint Clemenskerk, Kerkstraat 22 te Steenwijk

Uitnodiging
Wij nodigen u uit voor dit unieke Prinsjesdagontbijt, u kunt zich opgeven via de inschrijfpagina op de website van het prinsjesdagontbijt:

http://www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl/index.php/contact/