Bouwbedrijf Bart Smit
(success)

  Bouwbedrijf Bart Smit

  Bouwbedrijf Bart Smit

  Bouwbedrijf Bart Smit is al 50 jaar een familiebedrijf. Mijn vader, Bart Smit, is in 1965 begonnen als botenbouwer van polyester punters. In 2003 heb ik, Roel Smit, mijn ingenieursopleiding afgerond in Tilburg en ben ik in het bedrijf gekomen. Vanaf 2010 heb ik het bouwbedrijf overgenomen, waarin mijn vader nog 4 dagen zijn vakmanschap laat zien.

  In Giethoorn zijn woningen en bedrijven moeilijk of zelfs helemaal niet met ‘normaal’ vervoer bereikbaar. Bouwen over het water is daarom een kenmerkende specialisatie. Door deze ervaring kunnen wij ook slim inspelen op andere moeilijk bereikbare plekken, denk hierbij aan de binnenstad of woonwijken welke alleen een achteringang van 80 cm breed hebben.

  Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn daarom VCA gecertificeerd en aangesloten bij de stichting BouwGarant waarmee wij voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. En beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen.

  Wij gaan graag de uitdaging aan met de nieuwste ontwikkelingen in de bouw en kunnen het gehele bouwproces voor u verzorgen van ontwerp tot oplevering, van voordeurknop tot bedrijfsverzamelgebouw.

  Wij heten u van harte welkom en zijn zeer benieuwd naar uw (ver-)bouwwensen!

   

  Logo Bouwbedrijf Bart SmitLogo Timmerfabriek Giethoorn

  de heer Roel Smit
  roel@bouwbedrijfbartsmit.nl
  T. 0521 36 00 00

  Bouwbedrijf Bart Smit
  Beulakerweg 131 c
  8355 AE GIETHOORN

  http://www.bouwbedrijfbartsmit.nl

  Bouwbedrijf Bart Smit