Paard Mens Onderwijs
(success)

  Paard Mens Onderwijs

  Paard Mens Onderwijs (PMO) is de praktijkopleider op het gebied van de paard- en dierhouderij. Daarnaast verzorgt zij met passie praktijktrainingen voor ruiter- en menbewijzen en organiseert leuke en leerzame instructieweken op het gebied van paardrijden en mennen. Leren door doen is het motto. Enthousiaste en deskundige docenten begeleiden studenten en deelnemers in hun individuele leerproces.

  Onderdeel van PMO is het Groeiteam. Dit verzorgt voor bedrijven trainingen in leiderschap en samenwerking. Tevens biedt het trainingen aan voor volwassenen en kinderen voor het versterken van de persoonlijke effectiviteit. De werkvormen zijn divers, speels, inspirerend en uitdagend. En een vast element is de inzet van paarden, die uitnodigen tot reflectie.

  Onderwijs en trainingen vinden plaats op een schitterende locatie. Deze is volledig afgestemd op de activiteiten die plaatsvinden. Het terrein sluit direct aan op de natuurgebieden De Woldberg en De Eese. De locatie is zeer goed bereikbaar. Ze ligt aan de A32 en op 2 kilometer afstand van NS-station Steenwijk.

  de heer Henk Brouwer
  henk@paardmensonderwijs.nl
  T.
  M. 06 53 36 74 99

  Paard Mens Onderwijs
  Onderduikersweg 2A
  8346 KP STEENWIJK


  http://www.paardmensonderwijs.nl

  Paard Mens Onderwijs