Paard Mens Onderwijs
(success)

  Paard Mens Onderwijs

  Paard Mens Onderwijs (PMO) is de praktijkopleider voor het VMBO, MBO en HBO op het gebied van de paard- en dierhouderij. Daarnaast verzorgt zij met passie praktijktrainingen voor ruiter- en menbewijzen en organiseert gezellige en leerzame instructieweken op het gebied van paardrijden en mennen. Leren door doen is het motto. Enthousiaste en deskundige docenten begeleiden studenten en deelnemers in hun individuele leerproces.

  Onderdeel van PMO is het Groeiteam. Groeiteam verzorgt voor bedrijven laagdrempelige trainingen in leiderschap, communicatie en samenwerking. Werkvormen zijn divers, speels, inspirerend en uitdagend. En een vast element is de inzet van paarden, die uitnodigen tot reflectie. Alle trainingen zijn op basis van vertrouwen, respect en waardering. Fun met diepgang is het motto.

  Onderwijs en trainingen vinden plaats op een schitterende locatie, gelegen aan natuurgebieden De Woldberg en De Eese. De locatie is zeer goed bereikbaar: ze ligt aan de A32 en op 2 kilometer afstand van NS-station Steenwijk.

  de heer Henk Brouwer
  henk@paardmensonderwijs.nl
  T.
  M. 06 53 36 74 99

  Paard Mens Onderwijs
  Onderduikersweg 2A
  8346 KP STEENWIJK


  http://www.paardmensonderwijs.nl

  Paard Mens Onderwijs