Marco van Beek Premium Cars & Car Service
(success)

  Marco van Beek Premium Cars & Car Service

  Al meer dan 75 (!) jaar kunt u terecht bij Autobedrijf Marco van Beek in Steenwijk. Met onze specialisatie in A-merken bent u verzekerd van een betrouwbare partner in de doolhof van autoaanbieders. Elke occasion die bij ons wordt gekocht is voorzien van NAP, (Nationale Auto Pas) en bovendien zijn wij aangesloten bij de BOVAG én een gecertificeerd VAKGARAGE Professional lid.

  Marco van Beek Premium Cars & Car Service is specialist in de volgende merken:

  - Mercedes-Benz
  - BMW
  - Audi
  - Mini
  - Porsche

  Naast onze huisselectie hebben wij ook geregeld auto’s in onze showroom staan van andere merken. Voor een actueel overzicht van de auto’s die nu te koop zijn verwijzen wij u naar onze website. Mocht u een auto op het oog hebben die niet in ons assortiment zit, dan reikt onze service zo ver dat wij opzoek gaan voor een auto naar uw wens.

  Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto, en zelfs als u een auto heeft die niet onder onze specialisaties valt helpen wij u graag. Ook leaserijders kunnen bij ons het onderhoud laten plegen.

  Ondanks dat wij al meer dan 75 jaar bestaan, zijn wij een vernieuwend en modern bedrijf dat vol staat van de noviteiten en dus met de tijd mee gaan. Dit is direct te zien als u op onze website kijkt. Dat is namelijk een informatieve, interactieve vraagbaak waar u niet alleen in één oogopslag kunt zien welke auto’s er op dit moment te koop zijn, maar ook veel informatie kunt terugvinden over de verschillende merken die wij voeren.

  In 2012 werden wij door een vakkundige jury, Mystery visits verricht door klanten en door collega Autobedrijven, uitgeroepen tot “beste onafhankelijke Autobedrijf van Nederland 2012/2013” een kroon op het klantgerichte en vakkundige werken van ons gehele team.

  Dus bent u opzoek naar een nieuwe gebruikte auto of een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw huidige (lease)auto, neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op.

  de heer Marco van Beek
  info@marcovanbeek.nl
  T. 0521 58 84 89
  M. 06 11 52 52 22

  Marco van Beek Premium Cars & Car Service
  Ruxveenseweg 6
  8331 TR STEENWIJK

  http://www.marcovanbeek.nl

  Marco van Beek Premium Cars & Car Service