Brouwer4U BV
(success)

  Brouwer4U BV

  Brouwer4U BV

  Assortiment van Brouwer 4u breidt zich steeds verder uit

  Bij Brouwer4u aan de Korte Baan 20 in Steenwijk kunt u terecht voor een uiterst gevarieerd assortiment, dat steeds verder wordt uitgebreid. Hierdoor wordt het woongenot geoptimaliseerd. Een bezoek aan de showroom wijst de weg naar bijvoorbeeld kozijnen, schuifpuien, deuren, vouwwanden, terrasoverkappingen, carports, dakramen en garagedeuren.

  Het bedrijf van Kristian en Monica Brouwer heeft de afgelopen  jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt. De showroom is dit voorjaar zelfs twee keer zo groot geworden. Datzelfde geldt voor de werkplaats, zodat een complex van liefst 750 vierkante meter is ontstaan.

  ‘We hadden gewoon meer armslag nodig’, leggen Monica en Kristian Brouwer uit. ‘We willen op een overzichtelijke wijze het alsmaar groter wordend assortiment tonen aan onze groeiende klantenkring. En omdat de activiteiten zijn toegenomen, was er bovendien voor onze medewerkers meer ruimte nodig.’                                                                                                                      De sfeer in een woning wordt verhoogd met een pelletkachel, die zowel vrijstaand of als inbouw kan worden geleverd en een gezellige en aangename warmte biedt. Er is keuze uit verschillende formaten (vermogen), stijlen en kleuren. Het assortiment bestaat uit topmerken als EdilKamin, Duroflame en MCZ. Een pelletkachel is een zeer duurzame kachel met een hoog rendement en werkt op houtpellets, die geautomatiseerd worden verbrand. Aan de hand van de grootte van de ruimte en de gewenste temperatuur regelt de computer in de kachel alles zelf.

  De interesse in kunststof kozijnen groeit sterk. Elk kozijn wordt op maat gemaakt in de eigen moderne Nederlandse fabriek op basis van Schüco profielen. Daarbij kan worden gekozen uit liefst 150 verschillende kleuren, voorzien van een houtnerf, een matte of metallic structuur. Hierdoor wordt een aanmerkelijke verbetering  van de woning gerealiseerd. Door toepassing van deze sterk isolerende en onderhoudsarme kunststof kozijnen wordt de woning op een stijlvolle wijze verduurzaamd.

  Brouwer 4u levert terrasoverkappingen in elk gewenst formaat en geschikt voor elke locatie. Voorzien van zonwering wordt een aangenaam klimaat verkregen, waardoor sprake is van  optimaal  genieten. Dankzij de modernste technologie, fraai design en een enorm kleurenpallet passen bijvoorbeeld de serrezonweringen van Weinor nagenoeg bij elke overkapping en maakt het dus niet uit of die van hout of aluminium is vervaardigd.

  Veel gevraagd zijn de aluminium ‘tuinkamers’ (met polycarbonaat of glas), maar dat geldt evenzeer voor de van duurzaam Douglas hout vervaardigde producten. Zoals een fraaie en solide uitgevoerde blokhut, een royale schuur of een robuust prieel met rieten dak.

  Kristian Brouwer
  info@brouwer4u.nl
  T. 0521-764040

  Brouwer4U BV
  Korte Baan 20
  8331 LA Steenwijk

  http://www.brouwer4u.nl

  Brouwer4U BV