De heren van de Rechter
(success)

  De heren van de Rechter

  De heren van de Rechter

  ‘De Heren van de Rechter’ grandcafé in een fraai jasje

  Lekker culinair genieten in huiskamer van Steenwijk

  Bij grandcafé ‘De Heren van de Rechter’, in het prachtige monumentale gebouw aan de gezellige Markt in Steenwijk, is op horecagebied vrijwel alles mogelijk. Het schitterende voormalige gerechtsgebouw  heeft een markante luxueuze uitstraling, maar er is sprake van laagdrempelige horeca, oftewel een bezoekje is betaalbaar voor elke portemonnee.

  Of u nu trek heeft in een uitsmijter, kopje koffie, lunch of uitgebreid diner, in de knusse huiskamer van Steenwijk met zijn vriendelijke personeel zal jong en oud zich direct helemaal thuis voelen. Het personeel doet er alles aan om uw verblijf zo gezellig en prettig mogelijk te laten verlopen. Een keer geen zin om te koken, laat u dan lekker verwennen in ons sfeerrijke grandcafé met tal van culinaire mogelijkheden. Zo kunt u al voor € 29,95 een compleet menu van onze veelzijdige menukaart samenstellen, dat is een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

  De koks van ‘De heren van de Rechter’ bereiden veel zelf. Zo zijn alle sauzen van het huis, trekken ze zelf bouillon en zijn de soepen ook exclusieve producten van het grandcafé. Ook zijn er biologische en Fair Trade etenswaren verkrijgbaar. Vis, vlees en groenten zijn allemaal dagvers. We gebruiken nagenoeg niets uit de vriezer. Ons gebak is gemaakt door lokaal patissier Jan Schuil, en we serveren dagelijks vers brood van bakkerij Steenstra uit Steenwijk.  

  Verder geniet het grandcafé bekendheid vanwege zijn uitstekende wijnkaart. Ook hier geldt: lekker en betaalbaar. Ook op het gebied van tapbiertjes is er iets te kiezen. We hebben negen verschillende tapbiertjes en er zijn ook diverse soorten speciaal biertjes in flesjes verkrijgbaar. Ondernemers kunnen bij ons op donderdagavond ook maaltijden komen afhalen. Bestellingen mogen telefonisch, waarbij u zelf kunt aangeven wat u wilt eten.       

  ‘De Heren van de Rechter’ is ook een zeer geschikte partner, als het gaat om catering, het vieren van uw bruiloft, feesten en partijen, of vergaderingen. Daarbij wordt maatwerk geleverd, oftewel: ‘U vraagt en wij draaien’. Een bruiloft met een hapje en een drankje is al mogelijk vanaf 20 euro per persoon. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt, en er zijn tal van mogelijkheden. Wij doen er alles aan om van uw feest een onvergetelijke happening te maken.

  ‘De Heren van Rechter’ heeft twee knusse bovenzalen. De grote zaal biedt plaats aan maximaal 120 personen, ook is er een kleinere zaal voor zo’n vijfentwintig personen. De zalen zijn voorzien van een bar en faciliteiten, zoals een eigen toiletvoorziening. Voor feesten en partijen wordt geen zaalhuur berekend. Het gebruik van een beamer en/of draadloze microfoon bij vergaderingen is gratis. De kleinere zaal is ook uitermate geschikt voor vergaderingen van clubs en verenigingen. Wij stellen graag onder het genot van een kopje koffie een vrijblijvende offerte met u samen, waarbij rekening kan worden gehouden met al uw wensen. Een feestje bij ons is nooit standaard.

  Op ons terras, met meer dan honderd zitplaatsen, is het heerlijk toeven. Bij een wat kouder weertype bieden onze verwarmde parasols een uitkomst. Heerlijk genieten tot het zonnetje achter de Steenwijker Toren verdwijnt. En dat onder het goedkeurende oog van de vermaarde Steenwijkers Lute en Endrik. Deze welbespraakte heren zijn de echte ‘Heren van de Rechter’, en hebben om die reden ook een permanente gereserveerde plaats op ons terras.   

  de heer Sander Fortunati
  info@deherenvanderechter.nl
  T. 0521 521 680

  De heren van de Rechter
  Markt 72
  8331 HK Steenwijk

  http://www.deherenvanderechter.nl/

  De heren van de Rechter