DJP Media Steenwijk
(success)

  DJP Media Steenwijk

  DJP Media Steenwijk

  Dag in, dag uit staan wij klaar voor onze klanten. Vanuit ons kantoor aan de Oostermeentherand 2A in Steenwijk werken wij dagelijks voor onze klanten zodat ze zichtbaar en vindbaar zijn. Zowel online als offline.

  Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van online en offline strategieën voor bedrijven, instellingen en ZZP’ers in heel Nederland en voor ieder budget. Onze 3 hoofdpijlers zijn Web, Video en Print en met deze 3 pijlers kunnen wij onze klanten met alle mogelijke projecten helpen.

  Wilt u online beter zichtbaar en beter vindbaar zijn dan helpen wij u graag met een website, webshop of mobiele applicatie. Voor iedere klant bouwen wij op maat een website die past bij zijn of haar strategie. Heeft u geen duidelijke strategie dan helpen wij u hier graag mee.

  In samenwerking met video en drukwerk kunt u uw online activiteiten flink verstevigen en andersom net zo. Samen met u kijken wij welke mix het meeste rendement oplevert.

  100% inzet en langdurige samenwerking

  Wij zijn DJP Media Steenwijk, een full-service online media bureau. Wij zijn specialisten in online. Dit doen wij iedere dag weer met heel veel passie.

  Voor iedere klant zetten wij ons voor de volledige 100% in. Iedere klant, iedere opdracht is voor ons bijzonder en een uitdaging. De kunst is om een zo goed mogelijk product op te leveren met een gebruiksvriendelijke interface en doordachte techniek.

  Wij vinden onze klanten erg belangrijk en gaan voor een langdurige samenwerking. Wij werken het liefst samen met bedrijven waarbij wij een persoonlijke klik hebben.

  de heer Dennis de Jong
  dennis@djpmedia.nl
  T. 0521 71 10 01
  M. 06-42630857

  DJP Media Steenwijk
  Oostermeentherand 2A
  8332 JZ Steenwijk

  info@djpmedia.nl
  http://www.djpmedia.nl

  DJP Media Steenwijk