Doeve MKB-advies
(success)

  Doeve MKB-advies

  Doeve MKB-advies houdt zich vanuit zijn oorspronkelijke achtergrond als MKB-accountant en belastingadviseur op basis van zijn bedrijfskundige kennis en ervaring geheel onafhankelijk bezig met jouw complexere ondernemingsvragen. Zijn missie is jou als MKB-ondernemer te helpen bij het “continu ondernemen”.

  De oplossingen voor jouw vragen liggen bij hem altijd in het geheel van jouw ondernemerschap en de bedrijfsstrategie van jouw onderneming. Nooit zal je van hem een (deel)antwoord krijgen die uitsluitend van bedrijfseconomische, fiscale of bedrijfskundige aard is. Een advies ‘op maat’, is bij hem ook echt ‘op maat’ en geen kant-en-klaar advies dat al in de kast lag, gebaseerd op ervaringen bij een andere relaties en alleen op enkele onderdelen aangepast wordt. Hij vindt het juist uitdagend om voor jou die unieke en best passende oplossing te zoeken en uit te werken.

  Doeve MKB-advies investeert in haar relaties en neemt alle tijd om zich in te leven in zijn relaties. Dit blijkt onder andere uit zijn werkwijze. Niet jouw vragen afwachten, maar juist ook zelf op basis van eigen waarnemingen als jouw sparringspartner en klankbord de (kritische) ondernemingsvragen stellen. Doeve MKB-advies is voorstander van persoonlijke benaderingen en een hoge mate van betrokkenheid bij het oplossen van jouw strategische ondernemingsvraagstukken. Doeve MKB-advies heeft hiervoor een geheel eigen aanpak ontwikkelt die jou en je onderneming op eenvoudige wijze in staat moet stellen gedurende lange termijn je concurrentievoordelen en winstgevendheid te realiseren en te behouden.

  Geen uitgebreide, omvangrijke rapporten, geen overbodige management theorieën en zo weinig mogelijk dure woorden. Een hands-on aanpak! Natuurlijk is Doeve MKB-advies niet een specialist op alle ondernemingsvragen. Doeve MKB-advies beschikt daarom over een breed netwerk aan diverse adviseurs die hij tevens kan raadplegen en inzetten voor het beantwoorden van jouw vraagstukken. Hij regisseert en coördineert daarbij de beantwoording van jouw vragen, zodat deze altijd worden opgelost en jouw onderneming langdurig kan blijven bestaan. Samenwerken met de reeds door jouw vertrouwde adviseurs en andere adviseurs staat hoog op het lijstje van kernwaarden van Doeve MKB-advies. In die zin is Doeve MKB-advies een echte teamplayer die er alles aan doet om jou maximaal te laten ondernemen.

  Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem telefonisch contact op met Marcel Doeve op 06-21993163 of mail naar marcel@doevemkbadvies.nl. In een geheel vrijblijvend gesprek maken wij kennis en ontvang je een plan van aanpak voor oplossen van uw ondernemingsvraag.

  Marcel Doeve
  marcel@doevemkbadvies.nl
  T.
  M. 06 2199 3163

  Doeve MKB-advies
  De Wanne 6
  8332 LA Steenwijk

  marcel@doevemkbadvies.nl
  http://www.doevemkbadvies.nl

  Doeve MKB-advies