Joustra Stoelverzorgers
(success)

  Joustra Stoelverzorgers

  Bij Joustra Stoelverzorgers verzorgen we projectmeubilair zoals bijvoorbeeld bureaustoelen. Of het nu gaat om het stofferen van nieuwe stoelen, herstofferen of het onderhouden van gebruikte stoelen: wij verzorgen het gehele traject vanaf de totstandkoming en de stoffering tot en met de aflevering en de periodieke reiniging. 

  Joustra Stoelverzorgers heeft een overduidelijk sociaal karakter. Enerzijds door de levensduur van meubels te verlengen, anderzijds door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om ons sociale karakter te bevestigen zijn wij vanaf mei 2015 een Social Enterprise. De doelstelling en missie van Social Enterprise NL sluit naadloos aan bij ons beleid en het was daarom een logische stap lid te zijn van dit landelijke platform dat sociale ondernemers verbindt, stimuleert en ondersteunt.

  Onze meubelstoffeerderijen met grote opslag bevinden zich in Steenwijk en in Harderwijk. Hierdoor én door onze eigen logistieke dienst bieden we u zeer veel flexibiliteit. Bij Joustra Stoelverzorgers richten we ons specifiek op de zakelijke en specialistenmarkt. Wij denken graag met u mee in het (her)stofferen van uw kantoor-, zorg-, horeca- en onderwijsmeubilair.

  Henry Joustra stelt zich voor

  de heer Henry Joustra
  henry@joustrastoelverzorgers.nl
  T. 0522 74 58 13
  M. 06 17 42 55 75

  Joustra Stoelverzorgers
  Koematen 7
  8331 TK Steenwijk

  http://www.joustrastoelverzorgers.nl

  Joustra Stoelverzorgers