Kornelis caps & closures
(success)

  Kornelis caps & closures

  Reeds vanaf de oprichting van ons bedrijf heeft Kornelis zowel gestandaardiseerde doppen en sluitingen als ook op maat gemaakte oplossingen voor diverse prominente cliënten ontworpen en geproduceerd. Ons bedrijf, dat zich oorspronkelijk richtte op het maken van bakelieten componenten, is met de tijd meegegaan en biedt producten van dezelfde hoge kwaliteit als vroeger, nu gebruikmakend van moderne kunststoffen.

  Kornelis is niet alleen specialist in het ontwerpen van sluitingen op maat, wij leveren ook een breed assortiment aan standaard artikelen voor kunstof en glazen verpakkingen. Ons eersteklas R&D team koestert een artikel-op-maat vanaf het eerste ontwerp tot aan de aflevering. Omdat wij onze gereedschappen in onze eigen werkplaats vervaardigen, kunnen wij aanzienlijk gereduceerde productietijden bieden.

  De hoge kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door een toegewijd team van specialisten. Onze strategische locatie in het ‘hart van Europa’, plaatst ons in een concurrerende positie op de Europese markt. 

  de heer Gerben de Boer
  info@kornelis.nl
  T. 0521 51 27 41

  Kornelis caps & closures
  Eesveenseweg 2
  8332 JB Steenwijk

  http://www.kornelis.nl

  Kornelis caps & closures