NoordWestGroep NV
(success)

  NoordWestGroep NV

  NoordWestGroep NV

  Wie zijn wij?

  NoordWestGroep is hét arbeidsontwikkelbedrijf in Steenwijkerland. Wij bieden duurzaam en eerlijk werk voor iedereen in Steenwijkerland die wil en kan werken voor de huidige generatie en toekomstige generaties. Wij laten ons meeslepen door de kracht van werk.

  Als werkgever wilt u goed en gemotiveerd personeel. Laten wij deze mensen nou net voor u hebben. We kennen onze mensen en weten wat hen drijft en motiveert. Wij investeren in talent en dat levert gepassioneerde, gemotiveerde en initiatiefrijke medewerkers van alle leeftijden op. Wij bieden u innovatieve oplossingen waardoor wij het juiste talent aan u weten te binden. Talenten die passen bij uw bedrijfscultuur en de juiste competenties en achtergrond hebben om uw en hun groeiambities te realiseren.

   

  NWG biedt u een breed aanbod aan diensten, denk aan:

  NWG Industrie, NWG Hoveniers, NWG Techniek, NWG Logistiek, NWG Kopwerk, NWG Schoon, Arbeidsmatige Dagbesteding, NWG Academy, NWG Facilitair, NWG Post, BroodjeSteenwijk.nl

   

  Ga voor meer informatie naar onze website: www.noordwestgroep.nl en ontdek meer over de veelzijdigheid van ons bedrijf of kom eens langs en ervaar zelf de kracht van werk.

   

  NoordWestGroep.
  Werk. Voor elkaar.

   

   

  Arjen Mol stelt zich voor

  de heer Arjen Mol
  contact@noordwestgroep.nl
  T. 0521 52 92 00

  NoordWestGroep NV
  Koematen 36-38
  8331 TK Steenwijk

  http://www.noordwestgroep.nl

  NoordWestGroep NV