NoordWestGroep NV
(success)

  NoordWestGroep NV

  NoordWestGroep NV

  NoordWestGroep is een sociale werkvoorziening met een diagnosecentrum en geoutilleerd werkleerbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In Steenwijkerland verzorgen wij onder meer groenvoorziening, productiewerk, schoonmaakklussen, postbezorging en horeca-opdrachten.

  Vele werkgevers hebben in de afgelopen jaren hun bedrijfseconomische en sociale hart laten zien en de stap genomen naar het afsluiten van een detacheringsovereenkomst en/of het direct in dienst nemen van een van onze werknemers/cliënten. Om dit proces verder te stimuleren proberen wij nog meer dan voorheen werkgevers te ontzorgen. Appelplukkers, schoonmakers, dumperchauffeurs, stadswachten, museumbeheerders, conciërges, administratief medewerkers, data-verwerkers, productiemedewerkers.... de lijst van functies die onze medewerkers bij werkgevers vervullen is heel lang.

  Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Onze sector Arbeidsintegratie bestaat uit ervaren consulenten, die een "kick" krijgen van een succesvolle uitplaatsing en/of een fantastische persoonlijke ontwikkeling van een van hun medewerkers/cliënten. Bel of mail gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: tel. 0521-529225 (Sonja Fokkens) of 0521-538980 (WerkgeversServicePunt)  of email s.fokkens@noordwestgroep.nl.

  Arjen Mol & Sonja Fokkens stellen zich voor

  de heer Arjen Mol
  info@noordwestgroep.nl
  T. 0521 52 92 00

  NoordWestGroep NV
  Koematen 36-38
  8331 TK Steenwijk

  http://www.noordwestgroep.nl

  NoordWestGroep NV