Aanbieding bewegwijzering bedrijventerreinen

Aanbieding bewegwijzering bedrijventerreinen

Geplaatst: 28-09-2023

Beste ondernemer,

Diverse ondernemers op de bedrijventerreinen in Steenwijkerland worden al vermeld op de aanwezige bewegwijzeringsborden. Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor deelname.

Onze aanbieding voor nieuwe deelnemers!
Bij aanmelding vóór 1 november betaalt u per bord met uw bedrijfsnaam slechts éénmalig € 59,- ipv € 89,- en jaarlijks € 69,- ipv € 80,- ! Leden van Business Club Steenwijkerland ontvangen daarnaast nog een extra korting van € 20,- op de jaarlijkse kosten!

Onze aanbieding voor trouwe klanten!
Bij aanmelding van een extra bord vóór 1 november as. betaalt u slechts éénmalig  € 59,-  ipv € 89,00 en jaarlijks  € 35,- ipv € 80,00!

Hoe werkt het?
Wanneer u interesse heeft in deelname aan de bewegwijzering dan kunt u een email sturen met uw adresgegevens naar martin@cityoutdoorsigns.nl. U ontvangt van ons een plattegrond en een deelnameformulier. Zodra het ingevulde deelnameformulier weer in ons bezit is ontvangt u van ons een bevestiging en wordt uw bedrijfsnaam zo spoedig mogelijk toegevoegd aan de bewegwijzering.

Vragen?
Als u vragen heeft over de mogelijkheden op gebied van bewegwijzering neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Met vriendelijke groet,

 

 

City Outdoor Signs

E: martin@cityoutdoorsigns.nl T: 06-51795887