Aanlegnieuwsbrief DELTA Fiber Netwerk

Aanlegnieuwsbrief DELTA Fiber Netwerk

Geplaatst: 30-04-2021

 

Aanlegnieuwsbrief
april 2021

Steenwijkerland kernen


De aanleg van het glasvezelnetwerk in Steenwijkerland nadert zijn eindfase. Lees alles over de laaste fase van de aanleg in deze nieuwsbrief.

 

 

          

Hoe staan we ervoor?


De graafwerkzaamheden in het gebied zijn 99% gereed. Aannemer Van Gelder Telecom is de komende weken nog druk met het realiseren van de laatste 250 glasvezelaansluitingen, verspreid door het hele gebied. Het gaat om onder andere inwoners die na de start van de bouw een abonnement hebben afgesloten. Ook bij deze inwoners is begin mei de huisaansluiting gereed. Daarna zit het werk van de aannemer erop.

Lees meer >

 

Doe de postcodecheck >

 

 

 

99%
graafwerk klaar

nog 250
huisaansluitingen te realiseren

 

Lees de hele nieuwsbrief.

 

 

Op de hoogte blijven?

Met deze nieuwsbrief informeren we bewoners en geïnteresseerden ongeveer een keer in de acht weken over de aanleg van het glasvezelnetwerk in Steenwijkerland kernen. 

Op gavoorglasvezel.nl kun je op ieder gewenst moment via de postcodecheck de status van de aanleg van glasvezel voor een specifieke woning bekijken. Ook vind je daar het laatste aanlegnieuws en de verwachte oplevermaand.
 Vragen? 

Aannemer Van Gelder Telecom informeert bewoners voor en tijdens de aanleg over de werkzaamheden en het maken van de aansluiting in huis. Heb je een vraag of klacht over de aanleg, dan kun je op werkdagen tussen 8.30-16.30 uur terecht bij de klantenservice van Van Gelder Telecom via 038 44 31 429 of afspraaktelecom@vangelder.com

Uiteraard kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op 0522 76 81 00, op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.