Bedrijven op de bedrijventerreinen profiteren van extra verzekeringsvoordeel

Bedrijven op de bedrijventerreinen profiteren van extra verzekeringsvoordeel

Geplaatst: 16-10-2018

De bedrijventerreinen in Steenwijkerland hebben het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B). Het gaat hierbij om de volgende terreinen:

- De Weijert/Schaarkampen te Vollenhove
- Kanaalweg/Scheepsdiep te Blokzijl
- De Boterberg te Oldemarkt
- Groot Verlaat te Steenwijk
- Dolderkanaal/Novac/Hooidijk te Steenwijk.

Op de bedrijventerreinen Dolderkanaal en Groot Verlaat is daarnaast collectief cameratoezicht aanwezig. De Business Club Steenwijkerland heeft begin oktober een raaamovereenkomst afgesloten bij Rabobank/Interpolis. De leden van de Business Club Steenwijkerland, gevestigd op één van bovengenoemde bedrijventerreinen profiteren van verzekeringsvoordelen. Het gaat om het volgende:

1. Keurmerk Veilig Ondernemen

10% Korting op de premies voor de Gebouwen, Bedrijfsmiddelen (inventaris en voorraad) en Bedrijfsstagnatie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis (de rubrieken 1, 2 en 3 van de BCP).

2. Collectief cameratoezicht.

Bij collectief cameratoezicht wordt de korting verhoogd naar 15% op de premies voor de Gebouwen, Bedrijfsmiddelen (inventaris en voorraad) en Bedrijfsstagnatie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis (de rubrieken 1, 2 en 3 van de BCP).

3. Resultaatsparticipatie

Als er een deugdelijk collectief cameratoezicht aanwezig is keert Interpolis jaarlijks een resultaatsparticipatie uit. Deze resultaatsparticipatie wordt achteraf uitgekeerd en is afhankelijk van het totale schadebelang op de diverse bedrijventerreinen. Deze resultaatsparticipatie bedraagt maximaal 8%. Door de resultaatsparticipatie worden de jaarlijkse exploitatiekosten gedrukt. Dit komt via Business Club Steenwijkerland direct ten goede aan de deelnemende ondernemingen.

Gratis technische inspectie

Door Interpolis kan in het offertetraject een gratis risicobeoordeling worden verricht met oplevering van een preventiebijlage, afgestemd op de aard van uw bedrijf.

Gaat u nog (ver)bouwen?

Indien u als klant van Interpolis nog gaat (ver)bouwen, kunt u eveneens van ons een gratis technisch advies krijgen op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging aan de hand van uw bestek en bouwtekeningen. We houden in ons advies rekening met de collectieve beveiliging en de aard van uw bedrijf. Door de nodige beveiligingsmaatregelen direct in uw bouwplannen mee te nemen, bespaart u uiteindelijk fors op uw eigen beveiligingskosten.

U bent geïnteresseerd?

We zullen dan met u een raamovereenkomst/verzekeringsaanbod opstellen voor de deelnemers aan het beveiligingsproject /Business Club Steenwijkerland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Marcel Bos of Jeroen Wienen van de afdeling Verzekeringen van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland,  telefoon (0522) 52 24 00 en email verzekeren.mss@rabobank.nl. Jeroen Wienen is daarnaast mobiel bereikbaar via 06-82079292.