Bedrijvenregister Steenwijkerland online: registreer u snel

Bedrijvenregister Steenwijkerland online: registreer u snel

Geplaatst: 28-06-2018

Met trots presenteren wij u de website www.bedrijvenregistersteenwijkerland.nl

bedrijvenregister

Jaarlijks koopt de gemeente Steenwijkerland voor ongeveer € 30.000.000,-- aan producten en diensten in. Deze producten en diensten koopt de gemeente Steenwijkerland in volgens het vastgestelde inkoop- en aanbestedingsbeleid. De Business Club Steenwijkerland heeft het initiatief genomen om een bedrijvenregister te ontwikkelen voor de gemeente Steenwijkerland. In dit bedrijvenregister kunnen alle lokale bedrijven zich registreren. Voor de gemeente Steenwijkerland is het bedrijvenregister een middel om lokale bedrijven te betrekken bij het inkopen en aanbesteden van producten en diensten.


Registreer u snel!
Door u als ondernemer te registreren in het bedrijvenregister, maakt u uw producten en/of diensten kenbaar bij de medewerkers van de gemeente Steenwijkerland en maakt u kans om opdrachten voor de gemeente uit te voeren.

Registreer uw bedrijf in 3 stappen
Registreer uw bedrijf in het bedrijvenregister Steenwijkerland via http://www.bedrijvenregistersteenwijkerland.nl. Het proces bestaat uit de volgende drie stappen:

  1. Invullen contactgegevens
  2. Categoriseren bedrijf
    Door aan te geven in welke categorie uw bedrijf valt, kunnen gebruikers van het register uw bedrijf eenvoudig vinden. 
  3. Aanmaken bedrijfsprofiel + zoektermen
    Door het toevoegen van een aantal trefwoorden, kunnen gebruikers uw bedrijf via zoektermen vinden. Voeg ook vooral een logo van uw bedrijf toe.

categorien