Belisol Monstertocht Mont Ventoux

Belisol Monstertocht Mont Ventoux

Geplaatst: 25-07-2017

De stichting Mont Ventoux organiseert sinds 2007 jaarlijks een evenement waarin diverse sporters de Mont Ventoux bedwingen en met het opgehaalde geld een bijdrage leveren in de strijd tegen kanker. Vorig jaar waren er ca. 800 deelnemers en was de opbrengst bijna 9 ton.


Wij, een aantal enthousiaste fietsers uit Steenwijk, willen dit jaar de Stichting extra ondersteunen. We organiseren daartoe een aantal acties waarvan de opbrengst naar de stichting gaat (spinning marathon, galadiner, 70-80 jaren party). Hoogtepunt voor ons is een MONSTERRIT waarin we in 10 dagen van Steenwijk naar de Mont Ventoux fietsen. We starten op ZATERDAG 19 AUGUSTUS vanaf de markt in Steenwijk en hopen op DINSDAG 29 AUGUSTUS aan te komen. Op VRIJDAG 1 SEPTEMBER fietsen we dan met vele honderden andere fietsers naar de top van de VENTOUX. Alle kosten voor deze rit dragen we zelf. Ook met deze monsterrit hopen we een GROOT BEDRAG aan SPONSORGELD op te halen. Dit geld gaat in zijn geheel naar de Stichting Mont Ventoux.

Bekijk hier de flyer van de Belisol Monstertocht.

belisol monstertocht

V.l.n.r. Theo Bouius (Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland), Joop Aerts, Dirk Gerrits, Abe Dijkstra, Lujan Veenstra (Belisol), Jan Hogenberg, Joke Pekel, Wilbert Smit en Jurjen Helfrich (Tenderkoers.nl). 

Op de foto ontbreekt masseur Fred Bijma.