Bijzonderdruk gaat samenwerking aan met Total Sign

Bijzonderdruk gaat samenwerking aan met Total Sign

Geplaatst: 18-01-2018

Bijzonderdruk en Total Sign zijn per 1 januari jl. een samenwerkingsverband aangegaan onder de naam Bijzondersign. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens het Open Huis voor relaties van Bijzonderdruk. Met deze overname geeft het ondernemerspaar Martin en Ineke van ’t Veen, dat eind vorig jaar de aandelen van Bijzonderdruk overnam, vorm aan hun wens om de dienstverlening van Bijzonderdruk verder te professionaliseren en geleidelijk uit te breiden. 

De samenwerking werd bekendgemaakt door Manager Bedrijven Rabobank Theo Bouius, die aan de wieg van de overname heeft gestaan door als sparringpartner op te treden. Hij nam samen met Martin van ’t Veen en Marco Reinink, directeur Total Sign, het woord om op ludieke wijze de samenwerking bekend te maken. Achter een gordijn stond een auto klaar die ter plekke door Bijzondersign met de nieuwe naam en het nieuwe logo werd gewrapt. Het carwrappen is een van de activiteiten waarmee Bijzonderdruk het dienstenpakket kan uitbreiden.

Met de samenwerking kan Bijzonderdruk aan de groeiende vraag naar belettering, laseren en graveren voldoen. “Zowel Bijzonderdruk als Total Sign hebben apparatuur in huis om te beletteren, laseren en graveren,” aldus Martin. “Total Sign beschikt echter over de allernieuwste technieken en enorm veel vakkennis. Het was voor ons een afweging: zelf in nieuwe technieken en apparatuur investeren of samenwerken met een partij die dat al in huis heeft. Wij hebben ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met een sterke partij. Als de samenwerking voor beide partijen goed bevalt zal de samenwerking uiteindelijk leiden tot overname van de aandelen door Bijzonderdruk. Alle signwerkzaamheden zullen voortaan worden uitgevoerd op de locatie aan de Kaasweg 4 in Tuk.”

Marco Reinink, directeur-eigenaar van Total Sign: “Het al 20 jaar in Steenwijk gevestigde Total Sign is een geweldig bedrijf met mooie klanten. Ik geniet nog dagelijks van de bijzondere dingen die we maken en het klantencontact. Daar krijg ik energie van. Ik zal samen met Martin verantwoordelijk zijn voor de activiteiten en blijf dus gewoon aan de zaak verbonden. De samenwerking met een partij als Bijzonderdruk voelt goed. Zowel Bijzonderdruk als Total Sign hechten waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij hebben bovendien min of meer hetzelfde DNA. Ook zij zijn vakmensen die de menselijke maat hebben weten vast te houden. Die kwaliteit leveren. Die de klant voorop stellen. Dat is wat mij aansprak en wat uiteindelijk de doorslag heeft gegeven om met hen in zee te gaan.”

Bij Bijzonderdruk kan men vanaf nu terecht voor grafische artikelen van postzegelformaat tot 2.60 bij 50 meter en alles wat daar tussenin zit, voor ontwerp, opmaak, dtp-werk, belettering, banners, relatiegeschenken, websites, laseren, graveren en carwrappen. Bijzonderdruk en Bijzondersign hebben samen 22 mensen aan het werk, waaronder altijd één of twee stagiairs om fris te blijven en vier werkplekken voor Wajongeren. Het bedrijf houdt aanstaande zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur een Open Huis voor geïnteresseerden, waaraan een fotowedstrijd gekoppeld zal worde