Borden cameratoezicht geplaatst

Borden cameratoezicht geplaatst

Geplaatst: 09-01-2020

Aan het eind van 2019 zijn nieuwe borden geplaatst bij de toegangswegen van de bedrijventerreinen Dolderkanaal, Novac en Groot Verlaat om beter kenbaar te maken dat er collectief cameratoezicht aanwezig is. Van deze borden zal zeker een preventieve werking uitgaan en hopelijk kunnen we het aantal incidenten op de bedrijventerreinen hierdoor verder verlagen. 

nieuwe borden

 

Is er desondanks een (poging tot) inbraak geweest, dan kunt u uiteraard gebruik maken van de camerabeelden. 


Hoe zat het ook alweer?

Op de bedrijventerreinen Dolderkanaal, Novac en Groot Verlaat zijn camera's bij de toegangswegen geplaatst.

Protocol cameratoezicht
De gemeente Steenwijkerland en de Business Club Steenwijkerland hebben een protocol voor dit cameratoezicht opgesteld. Het protocol cameratoezicht vindt u hier.

Inzage beelden
Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen kunnen de camerabeelden inzien en opvragen bij de  Business Club Steenwijkerland. Wilt u beelden opvragen en inzien? Laat het ons weten via 06-29266414 of info@bcsteenwijkerland.nl.
Gelet op de bescherming van de privacy gelden er restricties voor het inzagerecht. Deze restricties zijn na te lezen in het protocol cameratoezicht.
Inzage in het beeldmateriaal wordt verstrekt in het kantoor van de Business Club Steenwijkerland aan de Dolderweg 7 te Steenwijk onder aanwezigheid van één van de betrokken medewerkers. De persoon die de beelden wil inzien dient zich te legitimeren en een inzageverklaring te ondertekenen.
Het inzien en opvragen van de beelden maakt onderdeel uit van het lidmaatschap van de Business Club Steenwijkerland en kost leden dus niets. Niet-leden betalen voor het inzien en opvragen van de beelden een bedrag ter hoogte van 12 maanden BCS-contributie. .