Business Night bij Toyota Van der Linde

Business Night bij Toyota Van der Linde

Geplaatst: 05-09-2019

TOYOTA Van der Linde nodigt leden van Business Club Steenwijkerland van harte uit voor de Business Night in de showroom aan de Tinweg 10, te Emmeloord.

Zet donderdag 26 september vast in uw agenda. U bent van harte welkom op onze BUSINESS NIGHT met een compleet en inspirerend programma. 

  • vanaf 18.30 - ontvangst
  • 19:00 uur - start programma - welkomstwoord
  • 19.15 uur - Toyota-ambassadeur Lex van den Elsen over de rijke geschiedenis van het merk
  • 20:00 uur - Paralympisch wielrenner Martin van de Pol over doorzettingsvermogen en zijn race om naar de Paralympische Spelen in Tokyo in 2020
  • Vanaf 20:30 uur - borrel met hapjes en volop gelegenheid om met andere  ondernemers van gedachten te wisselen EN met onze 4X4 modellen op een uitgezet 4x4 parcours te rijden.

 U KOMT TOCH OOK? Meld u zich dan nu aan en klik op de banner van de openingspagina van onze website: https://www.toyota-steenwijk.nl/  

 BEDRIJFSWAGEN BEURS 24 SEPT - 4 OKT

Tijdens de Bedrijfswagenbeurs zetten wij voor álle ondernemers uit Steenwijkerland, de Noordoostpolder en Urk het volledige, onverwoestbare bedrijfswagenprogramma van Toyota op een rij: de stoere Hilux, de legendarische Land Cruiser en de ijzersterke PROACE bedrijfswagens in alle soorten en maten. Van de PROACE zijn er zelfs verschillende speciale uitvoeringen voor de vakman aanwezig. 

 WIN EEN BALLONVAART

Nog een reden om onze BUSINESS NIGHT niet te missen: we verloten onder de aanwezigen 2 kaarten voor een unieke ballonvaart!