CDA Statenfractie bezoekt Steenwijkerland

CDA Statenfractie bezoekt Steenwijkerland

Geplaatst: 17-02-2017

De Overijsselse Statenfractie van het CDA is afgelopen woensdag op bezoek geweest in de gemeente Steenwijkerland. Het bezoek startte bij Jan Krediet. Algemeen directeur Klaas Slim nam de politici mee in zijn visie en vertelde hoe Jan Krediet van een faillissement in 2013, naar het winnen van de TLN ondernemersprijs 2017 (categorie grote ondernemingen) is gegroeid. 

Vervolgens was het woord aan BCS-voorzitter Jurjen Helfrich. Jurjen heeft de politici meer verteld over de activiteiten van de Business Club Steenwijkerland en aangegeven wat voor ondernemers in Steenwijkerland belangrijk is.

Onderwerpen als toerisme, de A28, uitbreiding van industrieterreinen, energievoorziening en de provinciale betrokkenheid bij het MKB zijn aan de orde gekomen.

Met de werkbezoeken, onder het motto 'Samen Overijssel' wil de CDA-fractie zoveel mogelijk van de Overijsselse samenleving opsnuiven. Dit bezoek aan Steenwijkerland is georganiseerd in samenwerking met de lokale CDA-afdeling. De uit Kampen afkomstige Hilde Palland, nummer 21 op de kieslijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen, was ook bij het werkbezoek aanwezig.
Zij heeft het MKB en familiebedrijven als belangrijk speerpunt.