Enquete: made in Steenwijkerland

Enquete: made in Steenwijkerland

Geplaatst: 16-05-2019

Beste leden van de Business Club Steenwijkerland,

Er gebeurt heel erg veel op het gebied van export zonder dat we dat van elkaar weten. Dat is zonde, want we kunnen veel van elkaar leren. Dit is de reden waarom de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met de Business Club Steenwijkerland wil onderzoeken hoeveel bedrijven uit onze gemeente exporteren of zouden willen exporteren, zodat wij de kennis van de exporterende bedrijven met elkaar kunnen verbinden.

Onder de noemer ‘Made in Steenwijkerland’ willen wij onderzoeken om welke bedrijven het gaat. Dus heeft u een exporterend bedrijf? Of wilt u graag exporteren, maar ervaart u drempels? Dan willen wij u vragen om deze enquête online in te vullen.

Het invullen van de enquête kost u drie minuten van uw tijd. De gemeente Steenwijkerland levert samen met de Business Club Steenwijkerland de overige inspanningen om een website made in Steenwijkerland te maken. De enquête kunt u tot 7 juni via deze link invullen:

https://nl.surveymonkey.com/r/5SX52S7  

(uw gegevens worden gebruikt voor het vullen van de nog te realiseren website)

Made in Steenwijkerland
Op de nog te realiseren website komt een wereldkaart te staan. Door landen op deze kaart aan te klikken ziet u precies welke Steenwijkerlandse bedrijven naar deze landen exporteren. Zo wordt het nog eenvoudiger om kennis(sen) over export uit te wisselen. In Deventer is een soortgelijke website actief, zie hiervoor www.madeindeventer.nl

Heeft u vragen of opmerkingen, dan mag u altijd contact opnemen met: madelon.prins@steenwijkerland.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

 

De gemeente Steenwijkerland en de Business Club Steenwijkerland