Europacafé

Europacafé

Geplaatst: 21-02-2023

Europacafe 8 maart 2023 beeld

Op 8 maart aanstaande wordt er vanuit Th!nk East Netherlands het eerste Europacafé in Deventer georganiseerd. In een kort, informeel programma kunnen mkb’ers die willen groeien kennismaken met het enorme potentieel van Europese programma’s. Er zijn substantiële subsidies beschikbaar voor bijvoorbeeld onderzoek, innovatie en experimenten. Of mogelijkheden om je aan te sluiten bij een consortium dat in Europees verband aan een concrete opgave werkt. Hoe dat werkt en welke praktische ondersteuning voor bedrijven beschikbaar is vertellen we in dit Europacafé.

Europese kansen mkb voor realiseren plannen innovatie en groei

Als ondernemer kijk je met open blik naar nieuwe ontwikkelmogelijkheden, (export)kansen en andere markten voor je bedrijf. Heb je serieuze plannen voor groei of innovatie, zoek je financiering van een concreet project, kijk dan ook eens naar het enorme potentieel van Europese programma’s. Er zijn substantiële subsidies beschikbaar voor bijvoorbeeld onderzoek, innovatie en experimenten. Of je sluit je aan bij een consortium dat in Europees verband aan een concrete opgave werkt.

Hoe dat werkt? Kom op woensdag 8 maart naar het Europacafé en je bent in korte tijd op de hoogte van de ongekende mogelijkheden van ‘Europa’. Bovenal zul je ervaren dat je deze route niet alleen hoeft af te leggen. Voor mkb-ondernemers in Oost-Nederland is veel kennis én praktische ondersteuning bij bijvoorbeeld subsidieaanvragen beschikbaar.

“Doe mee. Ga de uitdaging aan om de wegen binnen de EU beter te leren kennen ” –
Eddy van Hijum,  gedeputeerde provincie Overijssel

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van VNO-NCW Europacafé - VNO-NCW Midden

 

Aanmelden

Meld je hier aan voor het Europacafé en laat ons weten of je concrete vragen, bepaalde verwachtingen of ideeën hebt. Waar mogelijk verwerken je input in het programma.

 

Deelname is kosteloos, mede dankzij subsidie van de Europa Unie.

Think East Netherlands

Deze bijeenkomst wordt met de partners van Think East Netherlands georganiseerd. Think East Netherlands bundelt de krachten om Gelderland en Overijssel op Haagse en Europese podia te positioneren en ondersteunen mkb-bedrijven in beide provincies bij Europese samenwerkingen, subsidieaanvragen en innovatieprojecten.