Festival Kopje Cultuur, De Vesting op z’n Kop

Festival Kopje Cultuur, De Vesting op z’n Kop

Geplaatst: 08-08-2019

De Business Club Steenwijkerland is sponsor van een viertal evenementen met een bovenregionale uitstraling. Eén van deze evenementen is Kopje Cultuur.

Steenwijk wordt het tweede weekend van september weer hét culturele hart van de regio. Het Uitfestival Kopje Cultuur neemt je mee in de cultuur van de Kop van Overijssel en ver daarbuiten. Het brengt Uitmarkt, Monumentendag en Straattheaterfestival samen en laat publiek van jong tot oud de cultuur beleven.

Overal in de stad barst het van de activiteiten op het gebied van muziek, theater, dans en unieke acts. Bekijk optredens van professionele landelijke en internationale groepen, volg workshops en bezoek speciaal voor het festival gemaakte producties, activiteiten, exposities en inloopconcerten gemaakt door regionale verenigingen en amateur-groepen.

Geniet van al het veelzijdige talent dat Steenwijk rijk is tijdens het Kopje Cultuur Festival.
Jaarlijks wordt het bezocht door ruim 25.000 bezoekers. Het brede publiek beleeft het festival als bijzonder, feestelijk, hoogstaand en cultureel en dat allemaal gratis toegankelijk. Dat mag je niet missen!

Meer informatie

Kopje cultuur