Gary Hekman en Albert Timmer winnaars spektakel

Gary Hekman en Albert Timmer winnaars spektakel

Geplaatst: 01-08-2016

Afgelopen zaterdag vonden er twee topsportevenementen in Steenwijkerland plaats. De titels van zowel EK Skeeleren als het Wielerspektakel werden verdeeld op de Steenwijker Kamp. BCS was één van de hoofdsponsors van dit evenement en alle leden waren uitgenodigd om hier als VIP bij aanwezig te zijn.

Onderdeel van het parcours van beide wedstrijden was de klim op de Gagelsweg, later door de speaker ook wel de ‘Cole du Steenwijk’ genoemd.

EK Skeeleren

Het hoofdnummer bij het EK Skeeleren was de wedstrijd bij de heren senioren. Ingmar Berga was bij deze marathonwedstrijd lange tijd alleen vooruit. Twee ronden voor het einde werd hij echter bijgehaald door het peloton. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist in een massasprint. Gary Hekman uit Gramsbergen was de snelste in deze sprint, gevolgd door Bart Swings (Belgie) en Patxi Peula (Spanje).

Wielerspektakel

Een uur na de finish van het EK Skeeleren ging de promokaravaan van start. Vele bedrijven uit de regio reden in herkenbare voertuigen over het parcours.

Om 19.30 uur startte de wielerkoers voor profs, die uiteindelijk werd gewonnen door Albert Timmer. De renner versloeg Stef Clement in de sprint. Dylan Groenewegen eindigde als derde.

Netwerken

Deze twee topsportevenementen zijn bezocht door veel BCS-leden die (nog) niet op vakantie waren. Wat ons betreft een prima netwerkgelegenheid onder sportieve en zomerse omstandigheden.

Wij willen bij deze iedereen een fijne zomervakantie wensen en wij ontmoeten u graag weer bij ons volgende evenement, het Prinsjesdagontbijt op woensdag 21 september.
Klik hier voor meer informatie en/of direct aanmelden.

Foto's van het EK Skeeleren en het Wielerspektakel kunt u vinden op de website van Kop in Beweging. Klik hier voor de foto's.

Gary Hekman en Albert Timmer winnaars spektakel