Glasvezel inloopbijeenkomsten

Glasvezel inloopbijeenkomsten

Geplaatst: 24-10-2017

Goed nieuws voor u!

Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen en Business Club Steenwijkerland (BCS) hebben de handen ineengeslagen. Samen kunnen wij de ondernemers van de bedrijventerreinen in Steenwijkerland een fantastisch aanbod doen!

Glasvezel zonder eenmalige graafkosten
Dankzij de samenwerking tussen Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen en BCS betaalt u geen vastrechtvergoeding (graafkosten). U kunt tot 2 december 2019 gebruik maken van dit unieke aanbod. Op deze manier wordt het voor ondernemers uit Steenwijkerland wel heel aantrekkelijk om nú te kiezen voor glasvezel. Deze kans laat u toch niet liggen?

Om u nog beter te informeren over de aanleg van het glasvezelnetwerk organiseren wij in samenwerking met Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen twee informatiemiddagen. Op 24 oktober kunt u ons bezoeken aan De Weyert 1 (de brandweerkazerne) in Vollenhove en op 25 oktober ten kantore van BCS aan Dolderweg 11  (achter op het terrein van Houthandel Wicherson) in Steenwijk. Tussen 16.30 en 18.00 uur staan wij met een hapje en een drankje klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op deze middagen kunt u zich ook aanmelden voor een glasvezelabonnement.