Heb jij de beste branche overstijgende innovatie?

Heb jij de beste branche overstijgende innovatie?

Geplaatst: 28-06-2018

Business Club Steenwijkerland werkt samen met Kennispoort regio Zwolle, daarom brengen wij onderstaand bericht graag bij u onder de aandacht. 

Welke branche overstijgende innovatie is de beste van 2018? Ondernemers met een cross-over innovatie kunnen zich tot 13 juli 2018 opgeven voor de vijfde(!) editie van de Cross-over Innovation Challenge. Op donderdag 13 september wordt bekend gemaakt welke cross-over innovatie uit de Regio Zwolle dit jaar het beste is. De winnaar gaat naar huis met een speciaal voor de challenge ontworpen award en staat direct in de spotlights van klanten en investeerders. CloudgardenAW MaterieelForecoen Maan Group gingen je voor. Word jij de vijfde winnaar van de Cross-over Innovation Challenge?

Cross-over
Een cross-over betreft een samenwerking tussen minimaal twee partijen uit verschillende branches. Innovatieadviseurs beoordelen de ingezonden ideeën en een vakjury komt vervolgens tot drie genomineerden.In 2017 won Cloudgarden de prijs met The Cloud Garden system. Bekijk de video om meer te weten te komen over de innovatie.