Het Werkgeversservicepunt Steenwijkerland

Het Werkgeversservicepunt Steenwijkerland

Geplaatst: 14-05-2019

Het Werkgeversservicepunt (WSP) adviseert en ondersteunt werkgevers in de regio bij uiteenlopende arbeidsmarktvraagstukken. WSP biedt u een groot en divers aanbod van personeel, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Ons doel is om samen met werkgevers meer banen voor meer mensen te realiseren en wij kennen de weg naar mogelijke subsidies. Een kans op werk is namelijk een kans om bij te dragen aan de maatschappij.

Dienstverlening WSP
Voor werkgevers in de gemeente Steenwijkerland verzorgen we werving en selectie van personeel. WSP geeft werkgevers personeelsadvies en helpt bij het aanvragen van subsidies. Onze dienstverlening is kosteloos. Heeft u nog geen adviseur? Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Onze werkwijze
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal in onze werkwijze. We bieden altijd een maatoplossing. Betreft het een nieuwe medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt, dan begeleidt WSP zowel werkgever als kandidaat gedurende het hele traject. De kandidaat krijgt waar nodig coaching op de werkvloer. U heeft altijd één vast aanspreekpunt, zodat we snel kunnen schakelen.

Voor de regio Zwolle
Werkgeversservicepunt Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van UWV en de regiogemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Oldebroek, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle; aangevuld met de SW-bedrijven en de IGSD. Door deze samenwerking kunnen wij werkgevers nog beter voorzien van passend personeel. Voor u als werkgever betekent dit dus één loket voor al uw arbeidsmarktvragen.

Ondernemers in gemeente Steenwijkerland kunnen contact opnemen met het WSP via:

-        John Moes, accountmanager, tel. 06 – 105 436 46, email: john.moes@igsd-sw.nl

-        Anna Kruit, accountmanager, tel. 06 – 248 630 50, email: anna.kruit@igsd-sw.nl

wsp