Innovate GO

Innovate GO

Geplaatst: 13-10-2020

Innovate GO is in samenwerking met Provincie Overijssel en Blinklane Consulting versnellingsprogramma. Het is een accelerator programma voor het MKB om met hun businesscase versneld naar de markt te gaan (novelt.com/innovatego). Het doel van het programma is om innovatieve bedrijvigheid, ook in tijden van Corona, een boost te geven. In een hands-on programma van 18 weken werken de bedrijven in teamverband aan het ontwikkelen en vermarkten van hun businesscase. Hierbij ontvangen zij intensieve begeleiding, coaching en de kennis die nodig is voor de eerste stappen richting de markt. Alle informatie over het programma vind je op novelt.com/innovatego

Inmiddels is de eerste groep gestart. Graag brengen wij dit programma nogmaals namens onze samenwerkingspartner Kennispoort Regio Zwolle bij u onder de aandacht.

In onderstaande flyer vindt u meer informatie over Innovate GO.

 

Beste relaties, captain's dinner gasten, ondernemerskingen en businessclubs,

Innovate GO is in samenwerking met Provincie Overijssel en Blinklane Consulting versnellingsprogramma. Het is een accelerator programma voor het MKB om met hun businesscase versneld naar de markt te gaan (novelt.com/innovatego). 

Op dit moment draait de eerste groep, zeg maar klas 1A. Op 19 oktober start Track 1B, klas 1B dus. We willen jullie zelf en /of de bedrijven in jullie netwerk op de hoogte te brengen van deze kansrijke mogelijkheid. In deze mail vind je een korte toelichting van Innovate GO, de informatieflyer en de link naar een Doodly video over het programma (https://youtu.be/VfPStk-DB_8). Daarnaast ook een voorzet voor social media berichten.

Naast het delen van de berichten, stellen we het ook op prijs als je dit gericht wilt doorzetten naar ondernemers van wie je denkt dat dit programma interessant voor hen kan zijn. Mochten wij hier iets in kunnen doen, laat dan weten.

 Innovate GO in het kort

Nog even een toelichting op InnovateGO. De accelerator Innovate GO is een programma voor mkb-bedrijven in Overijssel die hun innovatieve businesscase versneld naar de markt willen brengen. Het doel van het programma is om innovatieve bedrijvigheid, ook in tijden van Corona, een boost te geven. In een hands-on programma van 18 weken werken de bedrijven in teamverband aan het ontwikkelen en vermarkten van hun businesscase. Hierbij ontvangen zij intensieve begeleiding, coaching en de kennis die nodig is voor de eerste stappen richting de markt. Alle informatie over het programma vind je op novelt.com/innovatego

 Aanmelden voor de informatiesessie

We organiseren wekelijks digitale informatiesessies tot aan het volgende start moment. Tijdens deze sessies verdiepen we ons o.a. in de inhoud van het programma, de planning, de selectiecriteria en de kosten voor deelname. Ondernemers kunnen vragen stellen en sparren over of hun businesscase geschikt is voor deelname. We richten ons vooral op de maakindustrie / familiebedrijven. Aanmelden kan via novelt.com/innovatego. We willen je vragen altijd de informatiesessies mee te nemen in de communicatie. 

Mochten jullie behoefte hebben aan een toelichting op het programma door iemand van ons of Blinklane, bijvoorbeeld tijdens een teamoverleg van jullie, laat dan weten. Dat doen we graag! 

Mocht je meer informatie nodig hebben neem dan contact met mij op. Vanuit de provincie is Bas Ramaker contactpersoon - b.ramaker@overijssel.nl of +31(0)6 33 31 63 37.