Kom naar het prinsjesdagontbijt

Kom naar het prinsjesdagontbijt

Geplaatst: 06-09-2017

Het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt valt dit jaar op woensdag 20 september en vindt zoals ieder jaar plaats in de Grote of Sint Clemenskerk te Steenwijk. De organisatie bestaat wederom uit Business Club Steenwijkerland, Kennis Netwerk Steenwijkerland, Zelfstandig Met Elkaar en gemeente Steenwijkerland.

Na in 2015 spreker prins Pieter-Christiaan, Prins van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven, en afgelopen jaar Martijn Aslander als spreker te hebben mogen ontvangen, zijn we dit jaar zeer verheugd met de komst van niemand minder dan Alle Bruggink. Steenwijker en coauteur van het boek ‘More with Less’, over de vérstrekkende invloed van precisietechnologie op vele sectoren van de economie. Het thema van dit jaar laat zich dan ook raden en kan niet anders zijn dan het grensverleggende boek: ‘More with Less’.

Locatie: Grote of Sint Clemenskerk, Kerkstraat 22 te Steenwijk
Datum: woensdag 20 september 2017
Tijd: 7.30 - 9.30 uur

Het Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland is 10 jaar geleden ontstaan als een reflectie op Prinsjesdag en is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende netwerk bijeenkomst voor de politiek, het bedrijfsleven en organisaties. Ieder jaar wisselt het thema en wordt er een toonaangevende spreker uitgenodigd.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op  www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl