Lokale initiatieven uitgelicht

Lokale initiatieven uitgelicht

Geplaatst: 30-03-2020

Ondernemen is mogelijkheden zien. Ook in deze moeilijke tijd zijn er veel ondernemers die andere ondernemers of de samenleving op een creatieve manier een handje helpen. Wij lichten een aantal lokale initiatieven uit:

Bespaarpartner houdt online informatieavond
Bespaarpartner in Tuk houdt maandag 30 maart om 19.30 uur een online informatieavond over zonne-energie. Via een livestream geven Patrick en Jan tekst en uitleg over de meest actuele onderwerpen en materialen op het gebied van zonne-energie. Aanmelden via info@bespaarpartner.nl

Webinars 'nu leren - straks profiteren' door BreinKennis
'Misschien zit je nu in zwaar weer, maar straks als het normale leven weer een beetje opstart wil je volle bak aan de slag. Hoe zorg je er dan voor dat je optimaal kunt presteren? Dat je het beste uit je medewerkers haalt? Om je daar als ondernemer bij te helpen organiseer ik een aantal gratis webinars. Nu leren, straks profiteren', geeft Joke de Vries van BreinKennis aan. Meer informatie op www.breinkennis.nl 

eMeals helpt restaurants om te starten met bezorgen
Nog nooit eten bezorgd als restaurant? Via het online-platform www.emeals.nl kunnen deze restaurants zich gratis registreren en morgen nog starten met het bezorgen van maaltijden.

Poster en sticker beschikbaar om maatregelen kenbaar te maken
Er zijn tal van coronamaatregelen ingevoerd o.a. het houden van 1,5 meter afstand en het voeren van een 'scherp deurbeleid'. Bert Kruider, van Hengst Footwear heeft deze poster gemaakt om het deurbeleid kenbaar te maken en VOC-lid Cees Tuytel van NUGTR heeft deze sticker gemaakt. Beide items zijn voor u beschikbaar. Heeft u interesse in deze poster(s) of sticker(s)? Geef het door aan info@bcsteenwijkerland.nl.