Minder dan 6 jaar ondernemer? Bekijk de mogelijkheden van de startversneller

Minder dan 6 jaar ondernemer? Bekijk de mogelijkheden van de startversneller

Geplaatst: 28-01-2019

De startversneller helpt bij een succesvolle start van je eigen bedrijf en is beschikbaar voor alle ondernemers in Overijssel minder dan 6 jaar ondernemer zijn. 

Bekijk hier de flyer.

Korte uitleg programma

1. Aanmelden
Je meldt je aan via de aanmeldknop op de site www.destartversneller.nl , via onze portal kan je vervolgens de aanvraag indienen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met je op.

2. Ondernemers E-Scan
Je krijgt van ons toegang tot een ondernemers E-scan. Met de uitslag van de scan krijg je inzicht in jouw ondernemersvaardigheden.

3. Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek bespreken we o.a.:

  • Jouw ambities;
  • Hoe kansrijk jouw onderneming is;
  • Hoe realistisch de financiële prognoses zijn;
  • De ondernemersscan;
  • Jouw ondernemersplan;
  • Naar welke coach en opleiding jouw voorkeur uit gaat.

4. Aanvragen van de coach en opleidingsvouchers
Na afloop van het intakegesprek hoor je of je een voucher aan kunt vragen, hierna volgt een email met verdere uitleg. Je kunt voor een coach traject en een opleidingstraject een voucher aanvragen. Je krijgt 80% van de kosten vergoed met een minimum van € 500,- en een maximum van €1.000,- per voucher. Vervolgens ga je zelf een overeenkomst aan met de coach en het training/opleiding instituut. De facturen van de business coach en opleiding dien je in via onze portal. Wij dienen jouw aanvraag in bij de provincie Overijssel. De vergoeding ontvang je rechtstreeks van de provincie. Je betaalt zelf de coach en het training/opleiding instituut.

5. Coaching, opleiding & intervisie
Je volgt het coachtraject en de training/opleiding volgens jouw aanvraag.  Daarnaast wordt je uitgenodigd voor de intervisie bijeenkomsten via een ondernemersloket uit jouw regio.

Als je niet direct met het opleidingstraject wilt starten, is het mogelijk om dit later in te dienen.

6. Afronding
Als je klaar bent met de coaching dan sluit je het programma af door de ondernemersscan nogmaals te maken. Je ziet dan wat voor vooruitgang je hebt geboekt met behulp van de ondersteuning vanuit het programma.