Nieuw uitnodigingsbeleid gemeente Staphorst

Nieuw uitnodigingsbeleid gemeente Staphorst

Geplaatst: 21-12-2018

Per 1 januari 2019 past de gemeente Staphorst een nieuw uitnodigingsbeleid toe voor meervoudig onderhandse aanbestedingen. De gemeente Staphorst hanteert vanaf deze datum hetzelfde uitnodigingsbeleid als de gemeente Steenwijkerland.

Het uitnodigingsbeleid
De gemeente Staphorst publiceert vanaf 1 januari 2019 de meervoudig onderhandse aanbesteding op de gemeentelijke website, Twitter en LinkedIn. Als ondernemer kunt u zich via een webformulier aanmelden voor een aanbesteding op uw vakgebied. Naast de drie vooraf geselecteerde ondernemers door de gemeente  Staphorst, maken nog twee geïnteresseerde ondernemers kans om ook ingeloot te worden. De gemeente wil hiermee meer transparantie aanbrengen in aanbestedingen en ondernemers meer kansen bieden om voor een opdracht van de gemeente in aanmerking te komen.

Om op de hoogte te blijven van de gepubliceerde aanbestedingen kunt u gebruikmaken van de RSS-feed op de website www.staphorst.nl/aanbestedingen. En u kunt de gemeente Staphorst volgen op Twitter en op LinkedIn.

Ook kunt u voor informatie terecht bij Bertrik Hakvoort of Erik van der Kamp, Inkoopadviseurs, (038) 38 53 081.