Belangrijke informatie: vraagbundeling Glasvezel Buitenaf bedrijventerreinen

Belangrijke informatie: vraagbundeling Glasvezel Buitenaf bedrijventerreinen

Geplaatst: 27-06-2019

Beste ondernemer,

Zoals waarschijnlijk bij u bekend is, zet de Business Club Steenwijkerland zich al jaren in voor een goed ondernemersklimaat in Steenwijkerland. Specifiek voor de bedrijventerreinen heeft de Business Club Steenwijkerland parkmanagement. Vanuit parkmanagement zetten wij ons in voor kwalitatief goede bedrijventerreinen met de juiste voorzieningen voor alle ondernemers.

Graag informeren wij u over het volgende:
Waarschijnlijk heeft u afgelopen dagen een brief ontvangen van ‘Glasvezel Buitenaf’ over de realisatie van glasvezel in de kleine kernen van Steenwijkerland. Zoals wij inmiddels van Glasvezel Buitenaf hebben begrepen maken alle bedrijventerreinen onderdeel uit van dit gebied.

Vanuit de Business Club Steenwijkerland zijn wij altijd in gesprek met diverse marktpartijen, maar het initiatief van Glasvezel Buitenaf komt voor ons ook als een verrassing.

Graag adviseren wij u het volgende:
Wij willen u adviseren om voorlopig nog geen verplichtingen met Glasvezel Buitenaf aan te gaan. Op zeer korte termijn vindt er een gesprek plaats met Glasvezel Buitenaf, vertegenwoordigers (ondernemers) van alle bedrijventerreinen en de Business Club Steenwijkerland.

Wij willen graag voor u als ondernemer het beste zakelijke aanbod uit de markt halen. Hier horen concrete afspraken over prijsstelling voor ondernemers, aanleggarantie en planning bij. Deze afspraken zijn op dit moment nog niet gemaakt en daarom adviseren wij u om nog even te wachten met het aangaan van verplichtingen.

Wij informeren u uiterlijk medio juli over de uitkomsten van het gesprek met Glasvezel Buitenaf.

Mocht u vragen hebben over dit schrijven, neem dan contact op met Gerdi de Vries, van de Business Club Steenwijkerland via Gerdi@bcsteenwijkerland.nl of 06-53250351.

Met vriendelijke groet,

 

Jurjen Helfrich
voorzitter