Geplaatst: 24-04-2018

Deze week start de de firma A. de Jonge uit Sint Jansklooster met het maaien van de bedrijventerreinen. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het parkmanagement om de kwaliteit van de bedrijventerreinen te verbeteren.  


Maaibeleid

De bedrijventerreinen in Steenwijkerland werden in 2017 voor het eerst 16 keer gemaaid, als onderdeel van een pilot m.b.t. maaibeleid georganiseerd door KVO-werkgroep. Deze aanpak is zowel de gemeente, de ondernemers als de Business Club Steenwijkerland goed bevallen en daarom krijgt deze aanpak in 2018 een vervolg. Deze hoge(re)  maaifrequentie zorgt voor een betere beeldkwaliteit op de bedrijventerreinen. Beeldkwaliteit en veiligheid is een belangrijk speerpunt van de KVO-werkgroep. 

De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Steenwijkerland uitgevoerd door A. de Jonge maai- en groenonderhoud uit Sint Jansklooster, een bedrijf uit de regio en lid van de BCS.

 

Wat kunt u verwachten?

  • 16 maairondes op de bedrijventerreinen
  • 6x bijmaaien obstakels (te denken valt aan lantaarnpalen, hekwerken, borden e.d.). Tijdens de volgende maaibeurt (waarschijnlijk in de week van 7 mei) zal voor het eerst bijgemaaid worden.

 

Wat verwachten wij van u?

  • Dat er geen opslag van goederen en/of parkeren in de bermen plaatsvindt. Op deze manier kan A. de Jonge de werkzaamheden goed uitvoeren.
  • Dat u klachten, opmerkingen en/of uw reactie op dit nieuwe maaibeleid aan ons doorgeeft via  info@bcsteenwijkerland.nl of 06-53250351.