Uitnodiging: 21 juni bijeenkomst ondernemers stationsgebied Steenwijk

Uitnodiging: 21 juni bijeenkomst ondernemers stationsgebied Steenwijk

Geplaatst: 01-06-2018

Graag nodigen wij alle ondernemers in het stationsgebied in Steenwijk uit voor een kennismakingsbijeenkomst op donderdag 21 juni aanstaande. Van 16.00 uur tot 17.30 uur bent u van harte welkom bij Gerechtsdeurwaarder Busscher aan de J.H. Tromp Meestersstraat 14 in Steenwijk.

Kennismaken met de buren
De afgelopen periode hebben veel nieuwe bedrijven zich gevestigd in het stationsgebied in Steenwijk.  Wij merken dat niet alle ondernemers elkaar en de diensten van elkaars bedrijven kennen. Daarom organiseren wij een kennismaking met ‘de buren’ waarbij onder het genot van een hapje en drankje kennisgemaakt kan worden en de verschillende bedrijven aan elkaar toegelicht kunnen worden.

Perron 3, Gerechtsdeurwaarder Busscher en de Business Club Steenwijkerland hebben het initiatief genomen voor het organiseren van de bijeenkomst. Ook vertegenwoordigers van de gemeente Steenwijkerland zullen op 21 juni aanwezig zijn om vragen over de ontwikkelingen in het stationsgebied en het ondernemersklimaat Steenwijkerland te kunnen beantwoorden.

Wij ontmoeten u graag op 21 juni bij Busscher!


Sjoerd IJzerman                 Projectleider - Perron3
Klaas Busscher                  Mede-eigenaar - Gerechtsdeurwaarder Busscher
Jurjen Helfrich                   Voorzitter - Business Club Steenwijkerland