Gratis besparingsberekening ICT via Koel-ICT

Gratis besparingsberekening ICT via Koel-ICT

Geplaatst: 28-04-2020

Beste ondernemer,

Als collega-ondernemers bij Koel ICT begrijpen wij heel goed hoe lastig het is voor ondernemers om in deze rare en bijzondere tijd snel te schakelen en mee te gaan in alle ontwikkelingen die de “intelligente lockdown” met zich meebrengt. Ook kunt u te maken hebben met een terugval in omzet waardoor de betaling van de maandelijkse vaste lasten onder druk komt te staan. 

Sinds de aankondiging van de maatregelen hebben wij als allround ICT-bedrijf al veel nieuwe klanten geholpen bij het optimaliseren van de netwerkomgeving, het aanpassen van de software en het inrichten van (thuis)werkplekken. We zagen bij veel van deze ondernemers dat ze vaak onnodig hoge kosten aan abonnementen voor de ICT hadden. Denk hierbij aan kosten voor internetverbinding, telefonie en software. Daarom zijn we een speciale actie gestart om voor u te kijken of en hoe deze kosten verlaagd kunnen worden. 

We bieden ondernemers een vrijblijvende en kosteloze scan (ter waarde van € 249,-) aan om de huidige (software) abonnementen in kaart te brengen zodat er duidelijk wordt of en waar u teveel voor betaalt en dus goedkoper kan, uiteraard zonder in te boeten op kwaliteit.

Om u goed te kunnen helpen de mogelijke kostenbesparing uit te rekenen, hebben we wat informatie van u nodig over de huidige abonnementen. Indien u interesse heeft in de vrijblijvende scan, zou u uw gegevens dan voor ons in willen vullen via onderstaande link?

https://koelict.nl/bespaar

We nemen na ontvangst van de gegevens contact met u op om ons advies naar aanleiding van de scan door te nemen. Wellicht kunt u dus al snel beginnen met besparen! Het zou natuurlijk ook kunnen dat u alles al goed voor elkaar heeft. In dat geval zullen we u dat ook vertellen. 

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. 

Met vriendelijke groet,

Chris Koeling
Koel-ICT