Ontbijtbijeenkomst met Foppe de Haan

Ontbijtbijeenkomst met Foppe de Haan

Geplaatst: 04-09-2017

Op initiatief van Racket- en Fitnesscentrum Steenwijk schoof voetbaltrainer Foppe de Haan afgelopen vrijdag aan bij een ondernemersontbijt voor leden van de Business Club Steenwijkerland. Na een gezond en sportief ontbijt met o.a. smoothies en bacon & egg was het woord aan Foppe de Haan.

Topsport en het bedrijfsleven
Topsport en het bedrijfsleven hebben veel overeenkomsten. Foppe de Haan vertelde deze ochtend meer over het presteren in de topsport en wat ondernemers daarvan kunnen leren voor hun bedrijf. Foppe de Haan heeft de ondernemers inzicht gegeven in de ‘Foppe-methode’. In alle trainersklussen heeft Foppe de Haan de volgende aspecten op elkaar afgestemd; Feeling, Function, Future, Feedback en Fun. Als je als ondernemer deze aspecten ook goed op elkaar weet af te stemmen, kunnen je zakelijke doelen en dromen werkelijkheid worden.  

Binnenkort komt er een boek uit over de trainersloopbaan van Foppe de Haan. Hiervoor heeft hij recent met een aantal van zijn ‘pupillen’, waaronder Ruud van Nistelrooij en Royston Drenthe, contact gehad. Foppe vertelde o.a. hoe de middenvelder Ruud van Nistelrooij een spits is geworden en welke ontwikkelingen Royston Drenthe heeft meegemaakt.

Cheque voor Foppe Fonds
De Business Club Steenwijkerland overhandigde hem een cheque van €500,- voor het Foppe Fonds, waar hij beschermheer van is. Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten.